banner388
banner390

Kan donduran cinayet: Boğarak öldürdü 6 parçaya böldü!

Beylikdüzü’nde bir kişi, genç kızı boğarak öldürdü, cesedini 6 parçaya ayırıp poşet ile inşaata attı. Katil zanlısının sosyal medya üzerinden iş arayan genç kızı; kadın kılığında kandırdıktan sonra eve çağırdığı öğrenildi. 

Kan donduran cinayet: Boğarak öldürdü 6 parçaya böldü!

Beylikdüzü’nde bir kişi, genç kızı boğarak öldürdü, cesedini 6 parçaya ayırıp poşet ile inşaata attı. Katil zanlısının sosyal medya üzerinden iş arayan genç kızı; kadın kılığında kandırdıktan sonra eve çağırdığı öğrenildi. 

12 Temmuz 2024 Cuma 21:40

Beylikdüzü Sahil Mahallesi Hürriyet Bulvarı’nda gerçekleşen olayda; 20 gündür haber alınamayan 23 yaşındaki E.R.A.’nın ailesi polise durumu ihbar etti. Bu ihbar sonucunda inceleme başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü Kayıp Şahıslar Büro Amirliği ekipleri; evlere temizlikçi olarak giden E.R.A’nın en son bir internet uygulaması aracılığı ile bir konuma çağrıldığı tespit edildi. Konum üzerinde çalışma alanını genişleten polis ekipleri, şüpheli bulduğu F.D. isimli şahsı takibe aldı.

Bu esnada Beylikdüzü’nde yer alan bir inşaatta kadın cesedi olduğuna yönelik ihbar geldi. İnşaata giden polis; inşaat kuyusunda parçalara ayrılmış kadın cesedi buldu. Cesedin 6 parçaya ayrıldığı belirlendi. Olay yerinde yapılan incelemelerden sonrasında ceset kimlik tespiti için Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. 

Olayla ilgili şüpheli konumunda olan F.D., polis ekipleri tarafınca gözaltına alındı. Zanlı gözaltında verdiği ifadeyle cinayeti işlediğini itiraf etti. Kasten adam öldürme suçundan denetimli serbestlik ile cezaevinden bırakıldığı öğrenilen şüpheli F.D.’nin genç kızı boğarak katlettiği; baş, kol, bacak ve gövdelerini parçalara ayırıp sonrasında siyah bir poşete koyduğu, önce bu poşeti buz dolabında sakladığı ve sonra bu poşeti inşaata yer alan asansör boşluğuna attığı belirlendi. 

KENDİNİ KADIN OLARAK TANITIP GENÇ KIZI KANDIRDI

Olayla ilgili yapılan araştırmalar ışığında, katil zanlısı F.D.’nin genç kızı sosyal medya platformu üzerinden kandırdığı tespit edildi. Zanlı, sosyal medya üzerinden iş arayan genç kıza kendini kadın olarak tanıttı.

Sonrasında E.R.A’yı “abimin evini temizler misin” ifadesiyle evine çağırdığı aktarıldı.

KOMŞULARDAN AÇIKLAMA

Olayın Esenyurt Hürriyet Mahallesi'nde yaşandığı ev görüntülendi. Yaşanan olayla ilgili Fethi D.'nin komşuları şaşkın olduklarını, olayı ise polislerin gelmesiyle öğrendiklerini söyledi. Olayın yaşandığı yerde Fethi D.'nin komşusu olan bir vatandaş, "Kendisini şahsen tanımıyorum arada sırada burada görüyordum o kadar. Vallahi biz de çok şaşırdık. Biz de anlam veremedik. Öğlen öğrendik yaşanan olayları. Hiçbir anlam veremiyorum yaptıklarına" dedi.
 

Son Güncelleme: 12.07.2024 21:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.