banner388
banner390

İlkadım'da zabıtalar kaldırım işgal denetimi yaptı

İlkadım Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerince; kafe ve restoranlara yönelik denetim gerçekleştirdi. Denetimler kapsamında işletmelerin önü incelendi ve kaldırımdaki işgal sınır çizgisini kontrol etti. 

İlkadım'da zabıtalar kaldırım işgal denetimi yaptı

İlkadım Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerince; kafe ve restoranlara yönelik denetim gerçekleştirdi. Denetimler kapsamında işletmelerin önü incelendi ve kaldırımdaki işgal sınır çizgisini kontrol etti. 

26 Ağustos 2024 Pazartesi 22:10
İlkadım'da zabıtalar kaldırım işgal denetimi yaptı

İlkadım Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerince; yaya yürüyüşünü, ve yaya geçişini zorlayan, kafe ve restoranların önlerinde ve kaldırımlarında bulunan masa, sandalye ve platformlara yönelik denetimler yapıldı. Denitimler kapsamında Çiftlik Mahallesindeki ara sokakların her karesi denetlendi. İşgal sınırını geçen kafe ve restoranlara gerekli uyarılar yapıldı.

İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz konuyla ilgili, “Yayaların güvenli ve konforlu bir şekilde ara sokaklarda ve kaldırımlarda yürüyebilmeleri için denetimlerimize devam edeceğiz” ifadelerini ekledi.

DENETİMLERE ARA VERMEDEN DEVAM EDİLECEK

İlkadım'da vatandaşların güvenliği ve konforu adına ellerinden geleni yaptıklarını dile getiren İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz,“Zabıta Müdürlüğü ekiplerimiz, ilçemizde özellikle Çiftlik Mahallesi'nin ara sokaklarında yer alan kafe ve restoranlara yönelik işgal sınır çizgisi denetimi gerçekleştirdi. Bu denetimlerin amacı, kaldırımları ve ara sokakları yaya olarak kullanan vatandaşlarımızın güvenliği ve konforlu ulaşımını sağlamak. İşletmelerin önünde yer alan masa ve sandalyeler ile platformların belirlenen sınır içine çekilmesi konusunda ekiplerimizce işletmelere uyarılar yapıldı.

Belirlenen sınırlar içerisinde işletmelerini düzenleyen hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Kaldırımları ve ara sokakları yaya olarak kullanan vatandaşlarımızın güvenliği ve konforlu bir şekilde hareket edebilmeleri için denetimlerimizi sürdüreceğiz” sözlerini aktardı.

Kaynak: İHA

Son Güncelleme: 27.08.2024 14:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
nihat burcuoğlu 2024-08-27 22:27:15

çiftlik ara sokakları işgal edilmiş cafeler lokantalar. hindistana dönmüş kokular pislik her tarafı sarmış. malesef belediye seyrediyor. samsuna yakışmamış

Avatar
Mehmet 2024-08-27 20:42:13

Hanceli Mah. İskele Cad. Bisikletçilri kontrol etsin. Şikayet etmemize rağmen bir türlü çözüm bulamadık. Kaldırımı bırakın yolu bile işgal ediyor bisikletçiler. Adamlar dükkandan daha fazla kaldırima mal koyuyor. Zabıta gidiyor selam veriyor ve olumsuzluğa raslanilmadı diye çözüm merkezine bilgi veriyor. İşgal devamıdır.

Avatar
Canan özturan 2024-08-27 21:21:39

Saatanede tüm kaldırımlar işkal altında engelli annesini götürmeye çalışan bayanın çektiği çileye şahit olmuştum . Zabıtalar nerede bizler istediğimiz zaman zabıtalar neden gelmiyor doğu parkta birtane zabıta yok mesela yürüyüş yaparken mangal dumanı yüzünden artık gitmiyorum şimdi durum ne bilmiyorum mangal için neden yüksek bacalı bölmeler yapılmıyor kaldırımlarda engelli geçişleri işkal altında köpeklerin çimlere yollara sahil kumsal kesimine pisletilip bırakılmasıma bir çare lütfen açık alanların sigara içenler bölümü ayrılsa artık bizlerin açık alanda oturma hakkımız yokmu

Avatar
Doğrucu adam 2024-08-27 22:09:00

gerçekten kaldırım işgali mi arıyorsun. Ağabali caddesine gel. bulvarda dolaş görmek istersen her yerde işgal dolu 10 metre² dükkan 50 metre² kaldırım. Sevgili başkan lütfen göstermelik işler yapmayın seviliyorsunuz sevinçli kaldı

Avatar
Seyyar 2024-08-27 16:25:20

Bu zabitalarin gostermelik hareketi herkeze ayni degiller pislikler disini kime gecirirse ona cullaniyor

Avatar
Sokakları trafiğe açmalı. 2024-08-27 20:30:06

Sokağı trafiğe açmak lazım. Orada kafe olmaz. Kafe kaldırıma sandalye koymazsa olmaz. Dolaylı olarak bu saçma uygulama yerine kafeteryalar için daha güzel bir mekan oluşturulup o sokaklar trafiğe açılmalı. Çiftlik caddesi trafiğe kapatılıp kafeler oralara taşınmalıdır. Ara sokaklarda kafe olmaz oralar hijyenik ve nezih değil. Ben yazdım siz bilirsiniz. Kafanıza göre takılın ey belediye.

Avatar
Adil 2024-08-28 08:23:12

Kurnaz başkan dostlar alışverişte görsünü bırak, şehit bedri naim parkında hiç çöp kutusu yok biiiiiir, bol sokakta çöpçülerin konteynerlerı arabalar çarpsın diye yola bırakıyor, kanala geri yerleştirmiyor ikiiiiiii.

Avatar
Kahveci 2024-08-28 19:06:11

ZABITA GİBİ ESNAF ZAMANINDA MARŞINI ALMIYOR ESNAF İÇERDE SİGARA İÇERMESİ DIŞARIYA MASA ATMASIN DÜKKAN ÖNÜNE ARABA ÇEKSİN NASIL YİCEK LAN BU ESNAF PARAYI NERDE KAZANACAK HAYIRDIR? BAŞKA ÜLKELERE BAKIN ESNAFA NASİL YARDIMCI OLUYORLAR KOLPA LİGİ BİRAKİN BULVAR KOMPLE İŞGAL MECİDİYE KOMPLE İŞGAL İLYAS KÖYDE KOMPLE İŞGAL ÇIFLİK KOMPLE İŞGAL DİŞİNİ GEÇİRDİĞİNİZ CEZA KESİN GEÇİREMEDİ GİBİDE UYARI VERİN KOLPALAR

Misafir Avatar
suri el beşir 2024-08-29 15:59:28 @Kahveci

ben suri el beşir. bu adam kahvecimidir nedir. bence ceza amalı halkı kin ve düşmanlıga sevk ediyor.

Beğenmedim! (0)