banner388
banner390

Sahte içki üreten şahıslar yakalandı

Samsun'da sahte içki ürettiği iddia edilen bir kişi jandarma tarafından yakalandı.

Sahte içki üreten şahıslar yakalandı

Samsun'da sahte içki ürettiği iddia edilen bir kişi jandarma tarafından yakalandı.

16 Temmuz 2024 Salı 20:17
Sahte içki üreten şahıslar yakalandı

Edinilen bilgiye göre, İlkadım ilçesinde jandarma ekipleri yaptığı araştırma neticesinde O.E. isimli şahsın sahte alkollü içki ürettiği bilgisine ulaştı. İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve İlkadım İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerinin şahsın işyerine baskın düzenledi. Yapılan aramalarda, 14 litre etil alkol, 6 litre sahte votka, 44 adet anason aroması kiti, 7 adet tahıl aroması kiti ve 2 adet alkol yoğunluk ölçüm cihazı ele geçirdi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak: İHA

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Escobar55 2024-07-17 15:34:51

Dışardaki methçiyi hapçıyı bırakıp bunu mu yakalamışlar? Adam metil satmıyor bir şey yapmıyor. Muhtemelen marketteki alkolden sağlıklıdır.

Avatar
Anthiseptic 2024-07-17 16:42:22

Ülkeyi Amerika' nın eski günlerine döndürdünüz. Aldığınız fahiş vergilerle başa çıkmak için insanlar kimyager oldu. Verdiğimiz vergilerle ; Afgan , Suriyeli mültecileri , insanı dinden soğutan imamları beslemekten bıktık artık.