banner388
banner390

Samsun'da tek yönlü yan yola neşter

Samsun’a gelişi olan, gidişi olmayan yan yoldaki 'tek yön' problemi çözülüyor. Yan yolu çift yönlü hale getirmek için çalışma başlatan Samsun Büyükşehir Belediyesi, özellikle Atakum ilçesi yönünde oluşan trafiği rahatlatmayı hedefliyor.

Samsun'da tek yönlü yan yola neşter

Samsun’a gelişi olan, gidişi olmayan yan yoldaki 'tek yön' problemi çözülüyor. Yan yolu çift yönlü hale getirmek için çalışma başlatan Samsun Büyükşehir Belediyesi, özellikle Atakum ilçesi yönünde oluşan trafiği rahatlatmayı hedefliyor.

03 Ağustos 2024 Cumartesi 16:37
Samsun'da tek yönlü yan yola neşter

Samsun Büyükşehir Belediyesi, İlkadım ilçesi Atatürk Bulvarı yanındaki yolun tek yön olan Sheraton Otel ile Batıpark arasındaki 1,2 kilometrelik kısmını hem genişletiyor hem de çift yönlü hale getiriyor. Yan yolda alt yapının ardından asfaltlama çalışmaları sürüyor.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, “Çift yönlü olacak yolumuz ile trafik sirkülasyonunu daha hızlı sağlamayı hedefliyoruz. Daha hızlı Samsun hedefiyle çalışmayı sürdürüyoruz” dedi.

Anahtar Kelimeler:
SamsunSamsun HaberNeşter
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Cem 2024-08-03 20:15:34

Başkanım otopark sorunu had safada

Avatar
Sms 2024-08-03 23:09:17

Bu güzel olacak ama çift şerit olupta tek şerit kullanılan yollarımız var. Mesela ilçelerin transfer merkezinin önü. Minibüs cebe girmiyir, çift şerit teke düşüyor. Ortada polis milis kimse yok. Kornalaşıp el kol hareketleri yapıp geçiyoruz.
Diğer yol ise atakum belediyesi önünden usluoğlu ve türkiş istikameti. Sağ taraf park yasak olduğu halde hep dolu. Koskoca türkişe tek sıra gidiyoruz. Son 60-70 metresi 3 şerite çıkıyor. Daha bir çok güzergah yazabilirim. Buralara da el atılırsa çok iyi olacak

Avatar
55 2024-08-04 09:35:40

Doğru karar. Tebrikler.
Derebahçe Duruşehir üst bağlantı köprüsü 5 yıldır karanlıktı. Aydınlatma yapan başkana vesile olan muhtara teşekkürler

Avatar
Özgür Tunçel 2024-08-03 22:03:59

Sayın başkan Samsun'un trafik sorununun tek çözümü paralel yolların bir an önce devreye alınması. Herkes aşağıya sahil yoluna inmek zorunda kalıyor. Korukent arkasından giden yolu Ankara yoluna ve üniversite tarafına baglamalisiniz. Yeni sanayiye çıkan diğer yolu yine paralel şekilde tamamlamalısınız.en sonunda da çevre yolunu belediye başkanlığı döneminizde bitirmelisiniz. İyi günler diliyorum

Avatar
Erhan Çiger 2024-08-03 23:10:42

Turgut Özal Caddesi ne zaman açılacak? Batı Çevre Yolunun yapılmasını hasretle bekliyoruz

Avatar
Mustafa karadeniz 2024-08-04 12:44:06

Vezirkopru Kanyon, ayvacık baraj, kuş cennetine bld otobüsü kaldırdığımız sevincle öğrendik ama gün ve saati belirtilmemis

Avatar
Sorunsuz trafik akışı için 2024-08-05 10:48:01

100.yil bulvarına ilk şerit de anlık park edenlere ceza yazılmalı trafik akışını engelliyor.

100 yıl bulvarı çok yerde tek şeritten isliyor

Avatar
Kazım Yıldırm 2024-08-05 17:37:49

TRAFİK PROBLEMİNİN HALLEDİLMESİ İÇİN YUVARLAK KAVŞAK NOKTALARININ HEPSİNİN MUHAKKAK İPTAL EDİLİP, ALT VE ÜST GEÇİŞ (BATTI-ÇIKTI) ŞEKLİNDE YAPILMASI ŞARTTIR.SIKIŞIKLIĞA NEDEN OLAN HALEN MEVCUT DÖNER KAVŞAK SİSTEMİ ÇOK ESKİLERDE KALDI.HERGEÇEN GÜN ARTAN ARABA ADEDİ BÖYLE YAPILMAZSA KÖRDÜĞÜM OLACAKTIR.