banner388
banner390

Erzurumspor - Samsunspor Maçının Hakemi Belli Oldu!

Kırmızı beyazlı ekibin, Cumartesi akşamı Kazım Karabekir Stadı'nda oynanacak zorlu BB.Erzurumspor karşılaşmasını Emre Kargın yönetecek. 

Erzurumspor - Samsunspor Maçının Hakemi Belli Oldu!

Kırmızı beyazlı ekibin, Cumartesi akşamı Kazım Karabekir Stadı'nda oynanacak zorlu BB.Erzurumspor karşılaşmasını Emre Kargın yönetecek. 

25 Ağustos 2022 Perşembe 13:44
Erzurumspor - Samsunspor Maçının Hakemi Belli Oldu!

Samsunspor Haber - Samsunspor'un ligde Cumartesi akşamı deplasmanda oynanacak Büyükşehir Belediye Erzurumspor karşılaşmasını yönetecek isim belli oldu. Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu, Erzurum Karabekir Stadı'nda oynanacak zorlu puan mücadelesinde hakem Emre Kargın düdük çalacak. Kargın'ın yardımcılıklarını Emre Çelim ve Gökmen Baltacı yapacaklar. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Şevket Teker. Cumartesi akşamı saat 19.15 te oynanacak kritik müsabakada Samsunspor'un önemli bir eksiği bulunmuyor. Teknik direktör Bayram Bektaş, Samsun'a galibiyetle dönmek için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Anahtar Kelimeler:
SamsunhaberSamsunsporSamsun
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Cemalettin Özcan 2022-08-25 17:08:35

Bektaş hocadan hiç mi hiç umudum yok.Eyup maçı sonrası açıklamaları ne kadar korkak biri olduğunu gösterdi.
İnşAllah Kulüp yetkilileri gerekli önlemleri zaman kaybetmeden alır.Bu hoca ile ve bu anlayışla işimiz cooooook zor.

Avatar
Ercan 55 2022-08-25 17:59:10

Eyüp sporu gözünde büyütmesi ne olaki. Nasıl bir maç analizi yapmışsa bizde okadar korkak oynadıkki dedim maç gitti galiba vede osene yine bu sene olmayacakmı acaba diye insanın aklından geçmiyor deyil yani.eyüp spor maçı çöpün önde gideniydi. biz her maçı öyle oynarsak işimiz zor.inşAllah bundan sonrası hayırlı olur.

Avatar
Celilinan 2022-08-25 20:33:26

Samsunspor.erzurumsporyeninatiksuperlik

Avatar
Ömer YASİN 2022-08-26 20:35:05

Samsun'un bozguncular taraftarı her daim teneke gibi gürültü çıkartır

Avatar
Sabahattin Ali ORDUSEVEN, 2022-08-26 22:07:04

Yıllardır kendi yağı ve gücü ile yoğrulan mucade veren,kahredici Havza kazasına rağmen yılmayan SAMSUNSPOR bu hallere nasıl düştü.Kendi yöresel evlatlariyla spor mücadelesi veren gururumuz bu durumda olmamalıydı.Yazik oldu K.Ataturk'meselesineine
Saygı ve Sevgilerimle
Vezirkoprulu Sabo...!