banner388
banner390

SAMSUNSPOR'DA BENİTO RAMAN GERİ DÖNDÜ

Yaşadığı ailevi sorunlardan dolayı takımdan ayrılacağı konuşulan tecrübeli forvetin, Gaziantep FK hazırlıklarında takımla birlikte yer alması camiada yüzleri güldürdü.

SAMSUNSPOR'DA BENİTO RAMAN GERİ DÖNDÜ

Yaşadığı ailevi sorunlardan dolayı takımdan ayrılacağı konuşulan tecrübeli forvetin, Gaziantep FK hazırlıklarında takımla birlikte yer alması camiada yüzleri güldürdü.

15 Ağustos 2024 Perşembe 12:36
SAMSUNSPOR'DA BENİTO RAMAN GERİ DÖNDÜ

Samsunspor Haber - Samsunspor'da geleceği merak konusu olan Benito Raman, uzun bir aradan sonra takımla birlikte çalışmalara başladı. Yaşadığı ailevi sorunlardan dolayı takımdan ayrılacağı konuşulan tecrübeli forvetin, Gaziantep FK hazırlıklarında takımla birlikte yer alması camiada yüzleri güldürdü. Ülkesine dönmek istediği bilinen Benito ile yapılan görüşmeler olumlu sonuçlandı ve tecrübeli futbolcunun bundan sonra takımın başarısı için ter dökeceği ifade edildi. 

REİS KONUŞTU

Benito Raman'ın takımla katıldığı ilk antrenmanda son derece istekli ve hırslı görüntüsü teknik ekibin de büyük beğenisini kazandı. Teknik direktör Thomas Reis, Benito ile özel yaptığı görüşme sonrasında hafta sonu oynanacak Gaziantep Futbol Kulübü deplasmanında büyük olasılıkla maç kadrosunda yer alması bekleniyor. Bakalım tecrübeli forvetin, bundan sonra ki performansından nasıl bir gelişme yaşanacak. Spor kamuoyu Benito Raman'ı yakın takibe aldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
takipci 2024-08-15 14:50:01

raman iyi topçu faydalı olacaktır.

Avatar
Ertuğrul 2024-08-15 23:18:34

1 futbolcu 1 futbolcudur. Böylesi zor bir dönemde geri dönmesi çok kıymetli. Umarım üst seviye performans sergiler ve takıma katkı . Başarılar diliyorum

Avatar
serdar ali 2024-08-17 07:32:44

bence çok iyi transfer geei sönmesi kaliteli futbolcu faydaaı oldu geçen yıl bu yılda katkısı olacak kesin

Avatar
İsmail Demir bozkurt 2024-08-17 09:42:46

Bizden aldığı parayı kimse vermedi ondan geri döndü taylanda dönecek ama ben kendi adıma isdemiyorum taylani bizde daha iyi çok Taylan var

Avatar
Ustad 2024-08-17 10:36:33

Öncelikle antrenmansız. Geçen yılki performansı çok zayıf. Takım bulsa giderdi zaten. Bu oyunculara mahkum olmak yerine alt yapıdan oyuncu çıkarmak daha faydalı. Başkanın başarısız oyuncu seçimlerinden maalesef.

Avatar
Kuzeyin Askeri 2024-08-17 12:35:18

Taylanıda getirin arkadaş...anlaşımvbir şekilde, alt lig cehennemine düşmekten bin kere iyidir

Avatar
Yakup Yilmaz 2024-08-17 12:59:16

Ben benito roman,in bu takıma çok sey kalacağını umuyorum