Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

'lan' kavgası büyüdü: Şoförün kulağını ısırarak koparttı

Asayiş

Hatay’da gerçekleşen olayda yolcu ve minibüs şoförü arasında “lan” kelimesi tartışması yaşandı. Zamanla kavgaya dönen tartışma anbean kameralara yansırken olay esnasında H.T. isimli yolcu, şoförün kulağını ısırarak koparttı. Olay sonrasında saldırgan adli makamlarca tutuklandı.

Hatay’ın Erzin ilçesinde minibüs şoförlüğü yapan Şefik Vural, aracı ile saat 16.00 Erzin-Adana seferine çıkmaya hazırlanıyordu. Araç kalkmak üzereyken son anda bir yolcu bindi. Şoför yolcudan ücretini vermesini istediğinde yolcu H.T., “al lan” cevabını verdi. Şoför bunun üzerine tepki gösterdi. Aldığı tepkiye küfürlerle karşılık veren H.T., Şoför Vural’a saldırarak; Vural’ın yaklaşık 9 yerini ısırdı ve darp etti. Aldığı ısırıklar esnasında kulağı kopan Vural’ın imdadına meslek arkadaşları koştu. Kavga ayrıldıktan sonra H.T. isimli şahsın şoförün cebinden düşen parayı alarak cebine koyduğu anlar kameralara yakalandı.

Adana’da gittiği hastanede zaman aşımına uğradığı için kulağı yerine dikilemeyen şansız adam, 10 gün sonra tekrar ameliyata alınacak. Olayın saldırganı H.T. ise adli makamlar tarafından tutuklanırken; H.T.’nin birkaç gün önce de başka bir vatandaşı yüzünden ısırdığı ve bu vatandaşa 5 dikiş atıldığı aktarıldı.

ARKADAŞLARIM AŞAĞI İNDİRİRKEN ELİMDEKİ PARA DÜŞTÜ, O PARAYI DA ALIP CEBİNE KOYDU

Olayı anlatan minibüs şoförü Şefik Vural, kulağının bir kısmını ısırarak koparan H.T.’nin cebinden düşen parayı da aldığını ifade ederek, "Adana'ya saat 4'te seferim vardı. 5 dakika kala arabayı çalıştırdım, hareket etmeden önce bir kişi daha geldi. Kapıyı açtım ve Adana'ya gideceğini söyleyerek bindi. Ücreti sorduğumda ‘al lan' diyerek parayı verdi. Ben de ‘hayırdır' deyince küfür etti. Boş bulunduğum anda çok süratli şekilde yumruk attı. Ondan sonra üstüme çullandı.

Vücudumun 8-9 yerinden ısırdı ve yumrukladı. Kulağımı ısırarak kopardı. En sonunda arkadaşlarım geldi. Arkadaşlarım aşağı indirirken benim elimdeki para düştü, o parayı da alıp cebine koydu. Kameralarda kayıtlı, sonuna kadar davacıyım" sözlerini aktardı.

Erzin Minibüs Kooperatif Başkanı Caner Erçökük, meslektaşına yapılan saldırıyı kınayarak, "Olayı yatıştırmaya çalışsak da Şefik Vural isimli şoför arkadaşımızın kulağı kopuyor. Isırarak kulağını koparıyor, şoförün kafasını direksiyona vuruyor.

Hastanede kulağı dikemediler, Adana'ya gitti orada da zaman geçtiği için kulağı dikemediler. 10 gün sonra kulağından ameliyat olacak. Arkadaşımız bu talihsiz olayı yaşadı”

Kaynak: İHA

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.