Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

AJet Havayollarına yoğun şikayetler: Yolcular rötarlarla mağdur!

Ekonomi

Türk Hava Yolları bünyesinde uzun yıllar Anadolu Jet olarak hizmet veren şirket, AJet adıyla bağımsız bir hava yolu şirketine dönüştü. Ancak düşük maliyetli olması nedeniyle tercih edilen AJet, son zamanlarda artan bilet fiyatları ve sürekli rötar yapmasıyla gündemde.

Şikayet platformlarında AJet ile ilgili çok sayıda şikayet yer alıyor. Şu ana kadar 8.518 şikayetin gelmesi dikkat çekiyor.

Kenan isimli bir yolcu, Sabiha Gökçen - Antalya seferinde yaşadığı bagaj sorununu şu şekilde dile getirdi: "Bagajımız gelmedi, bir çanta ise bir sonraki uçuşa bırakıldı. Saatlerce valizimizi bekledik, biniş sırasında yer tartışmaları yaşandı."

Gamze isimli başka bir yolcu ise Trabzon uçağında yaşadığı gecikmeye tepkili: "Uçuş saati defalarca değişti, saatlerce uçağın kalkmasını bekledik. Dönüş biletimi iptal edip başka bir firma ile seyahat edeceğim, AJet'ten kesinlikle memnun değilim."

Yağmur isimli yolcu ise İstanbul Sabiha Gökçen - Antalya uçuşunda kaptanın olmamasından kaynaklanan rötarı eleştirdi: "Görevlilerin bilgi eksikliği ve uçuş durumuyla ilgili yetersizlikleri nedeniyle büyük bir hayal kırıklığı yaşadık. AJet'in bu tutumu insan dışı."

Metin isimli bir diğer yolcu ise Bodrum-Elazığ seferinde yaşadığı 2 saatlik gecikmenin yol açtığı sıkıntıları dile getirdi: "Randevularımızı iptal etmek zorunda kaldık, sağlık problemleri yaşadık. AJet'ten tazminat talep edeceğim, bu yaşananlar kabul edilemez."

AJet Havayolları yetkilileri ise yaşanan olumsuzluklarla ilgili detaylı bir bilgi vermemekte, yolcuların muhatap bulamaması en büyük sorunlar arasında yer almaktadır.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.