Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Bir sigara grubuna daha zam geldi: Sigara fiyatları 100 TL'ye dayandı!

Ekonomi

Sigara gruplarına yapılan zamlar hız kesmeden devam ediyor. Philip Morris (PM), JTI ve BAT sigara gruplarının zam yapmasından sonra; Imperial Tobacco grubu da fiyatlarını arttırdı.

Geçtiğimiz günlerde Philip Morris (PM), JTI ve BAT sigara gruplarına zam gelmiş, zamlı yeni fiyat tarifeleri duyrulmuştu. Zamlar sonrasında JTI grubunun en ucuz sigarası 67 Türk lirası olurken en pahalı sigarası 81 Türk lirası seviyesine yükseldi. Philip Morris grubunda ise en ucuz sigara 72 Türk lirası olarak kaydedilirken; en pahalı sigara 81 Türk lirası seviyesine yükseldi. British American Tobacco grubunda ise durum farklı olmadı; en pahalı sigara 89 TL'ye yükselirken en ucuz sigara 68 Türk lirası değerinde olarak öne çıktı.

BİR GRUBA DAHA ZAM

10 Eylül 2024 Salı tarihiyle bir sigara grubu daha fiyat tarifesini değiştirdi. Imperial Tobacco'nun da zam yapması ile 4 sigara şirketi sigaralarını zamlandırmış oldu. Sigara fiyatları ise neredeyse 100 Türk lirasına dayandı...

UCUZDAN PAHALIYA

Imperial Tobacco markasına bakıldığında ise yeni fiyat tarifesi; en ucuz sigara 65 TL iken en pahalı sigara 80 TL şeklinde oldu. 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.