Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Asabi kedi "Kızım" dehşet saçıyor: Psikopat kedi görenleri gülümsetti

Genel

Adana'da bir kuyumcu dükkanında bulunan "Kızım" gelen müşterilere dehşet saçıyor. Tatlı psikopatın güvenlik kameralarına yansıyan görüntüleri görenleri güldürüyor. Sabahları ıslık komutuyla ağaçtan inen kedi; gün içerisinde müşterileri tırmalaması ve rahatsız etmesiyle tanınıyor.

Adana'da kendisini sevmek isteyen vatandaşları tırmalayan Kuyumcular Çarşısı'nın psikopat kedisi "Kızım", müşterilere zor anlar yaşatmaya devam ediyor. Sıkça gerçekleşen tırmalama vakaları üzerine, "Kızım"ın yattığı noktaya "Dikkat tırmalar" yazısı asıldı. Kuyumcular Çarşısı'nı mekan belirleyen kedinin bulunduğu alana köpekler dahi adım atamazken; kedinin bakımını kuyumcu esnafı üstlendi.

Geceleri ağaçta yaşayan dişi kedi; sabah dükkaı açmaya gelen kuyumcu esnafın ıslığı ile ağaçtan iniyor ve gün boyunca dükkanın önünden ayrılmıyor.

GÜNÜNÜ MÜŞTERİLERE RAHATSIZLIK VEREREK GEÇİRİYOR

Kedinin senelerdir bakımını yaptığını aktaran kuyumcu Levent Altunbüken, "Islığımızı çalıyoruz ve ağaçtan iniyor. Kendisi orada uyur bütün gece. Daha sonrasında dükkanı birlikte açarız ve işimize gücümüze bakarız. Gün içerisinde genelde dükkanda. Gününü insanları tırmalamakla geçiriyor. Bir de uyuyor zaten başka yaptığı bir şey yok" sözlerini aktardı.

ARTIŞA GEÇEN DEHŞET "DİKKAT TIRMALAR" YAZISI ASTIRDI

Artan tırmalama vakaları üzerine kedinin gün boyunca konakladığı noktaya 'dikkat tırmalar' yazısı asmaya gerek duyduklarını ifade eden Altunbüken, "Seven de var, korkan da var. Genelde korkuyorlar. O kadar ikazımıza rağmen hala gelip elini uzatanlar var.

Artık biz de yazı yazma gereği duyduk. Yine de okuyan da okumayan da elini uzatıyor. Tırmalıyor" diye konuştu.

Kediye 'komando' benzetmesinde de bulunan Altunbüken, "Geceleri komando gibi ağaca çıkıyor, tırmanıyor, yatıp sabah da geri geliyor. Hiç buradan ayrılmaz, dükkanı bekliyor" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA

https://www.facebook.com/plugins/video.php?height=314&href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fsamsunhabercom%2Fvideos%2F2216201618778221%2F&show_text=false&width=560&t=0
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.