Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Sinan Ateş davasında taraflar gerildi! Mahkemede tehdit ve küfürden sonra Sinan Ateş'in ablası Selma Ateş'e saldırı girişimi

Genel

Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş'in öldürülmesine ilişkin dava devam ederken taraflar gerildi. Davanın dün gerçekleştirilen duruşmasında tutuklu sanıklardan Sinan Kurt CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e yönelik hakaretlerde bulundu. Bugün ise duruşmanın olduğu sırada dışarıda Sinan Ateş’in ablası Selma Ateş’e bir saldırı gerçekleştirildi. 

Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş'in öldürülmesine ilişkin Ankara 32. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davada, verilen arada tutuksuz sanık Zekeriya Asarkaya Ateş ailesine saldırdı. Saldırıdan Sinan Ateş'in kardeşi Selma Ateş de etkilendi. Saldırgan gözaltına alınırken konuyla ilgili olarak Sinan Ateş'in ablası Selma Ateş açıklamada bulundu.

"BUNUN YAŞANACAĞINI SÖYLEDİLER"

Ateş yaptığı açıklamada, "Biz bunun yaşanacağını söylediler. Bize saldıracaklarını söyledik. Bir genel başkanın yanında saldırdılar bize" dedi.

"SALDIRGAN KİŞİ GÖZALTINA ALINDI"

Öte yandan SÖZCÜ Muhabiri İlknur Yağumli de olayla ilgili olarak açıklamalarda bulundu. Yağumli yaptığı açıklamada "Salon bahçesinde otururken Selma Ateş'e saldırdı kimliği belirsiz bir kişi. Remzi Çayır ve pek çok siyasetçi de oradaydı. Şu an hem aile hem de avukatlar bu olayın olacağını biliyorduk diyor. Saniye Ateş de sinir krizi geçirdiği için ambulansa götürülüyor. Saldıran kişi gözaltına alındı. Saldıran kişi beyaz kapüşonlu bir kişi" dedi.

Kaynak: mynet.com

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.