Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Op. Dr. Alper Aktaş bilgilendirdi: Burun ameliyatı estetiğinden sonra iz kalır mı?

Sağlık

Op. Dr. Alper Aktaş, burun ameliyatına girecek hastaların genelde sorduğu; “burun estetiği sonrasında iz kalır mı?” sorusunu yanıtladı.

Samsun’da burun estetiği alanında ön plana çıkan; Estetik Doktoru Op. Dr. Alper Aktaş, burun estetiği olmak isteyen hastaların sıkça sorduğu “estetik ameliyatı sonrasında iz kalır mı?” sorusunu yanıtladı.

YAPILAN KESİLER BURNUN İÇERİSİNDE OLDUĞU İÇİN İZ GÖRÜNMEZ

Sıkça sorulan soruya açıklama getiren Op. Dr. Alper Aktaş, “Burun ameliyatından sonra iz kalmaz, ya da kalır ama siz göremezsiniz. Çünkü aslında yaptığımız kesiler, burnun içerisinde olduğundan dolayı, burnun içindeki kesikleri ve orada kalan izleri göremezsiniz” ifadelerini aktardı.

AÇIK TEKNİK BURUN AMELİYAT İZİ

Burun estetiği ameliyatında sıkça kullanılan bir diğer yöntem olan “açık teknik burun ameliyatı” sonrasındaki sürece de değinen Op. Dr. Alper Aktaş; burnun eşiğinde, yani burnun alt tarafında kesik izi kaldığını fakat bu kesik izinin görünür olmadığını aktardı. Yaklaşık 6 ay veya 1 yıl içerisinde hastanın başını arkaya götürmesi durumunda bile bu izin fark edilmeyeceğini belirten Dr. Aktaş, “Yaklaşık 6 ay ya da 1 yıl içerisinde, hasta şöyle bile yapsa, bu izi ilk bakışta, hatta ikinci bakışta dahi göremezsiniz. Belki çok yakından baktığınızda görebilirsiniz. O nedenle bu soruya belki iki kelimeyle iz kalmaz destek yanlış olmaz” sözlerini kaydetti.

Detaylı bilgi için;

Adres: Kılıçdede Mah. İstiklal Cad. Nazar Apt. Kat:1 ( 56’lar Migros Üstü ) İlkadım – Samsun

İletişim; 0541 435 00 46-0362 435 00 46

İnstagram: alperaktasklinik

//www.instagram.com/embed.js
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.