Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Atakum Belediyesi kendi söküğünü kendi dikiyor

Samsun Haber

Samsun'un Atakum Belediyesi tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında; belediyeye ait araçların bakımı, konteynır üretimi ve pano yapımı gibi birçok çalışma belediye bünyesinde yer alan atölyeler aracılığıyla gerçekleşiyor.

Atakum Belediye Başkanı Serhat Türkel'in kamu kaynaklarını verimli kullanmak adına yürürlüğe aldığı çalışmalar neticesinde; belediyeye ait araç, iş makineleri bakım ve onarımı; belediye bünyesinde hayata geçirilen atölyeler aracılığıyla yapılıyor. 

Önemli birçok çalışmanın da imza atıldığı atölyelerde pano, tabela yapımı, park donanımları ve konteyner üretimi gibi geniş yelpazede hizmet gerçekleştiriliyor. Çalışmalarda ise belediyenin farklı birimlerinden çok sayıda teknik eleman görev alıyor.

EN İYİ HİZMETİ VATANDAŞLAR İLE BİR ARAYA GETİRMEK

Makina İkmal Bakım ve Onarım Müdürü Davud Gök, müdürlük tarafınca yürütülen çalışmalar ile ilgili bilgilendirmede bulundu. En iyi hizmeti vatandaşlarla bir araya getirmek için çalıştıklarını dile getirdi. Gök,  “Belediyemiz bünyesinde bulunan müdürlüğümüze ait atölyelerimizde, araçların bakım ve onarımları kendi personelimiz tarafından yapılmaktadır. Aynı şekilde iş makinelerinin ağırlıklı olarak bulunduğu, bakım ve onarımlarının yapıldığı bir atölyemiz daha var. Reklam ve tabela atölyesinde belediyemize ait tüm araç giydirmeleri, reklamları, pano yapımı gerçekleştiriliyor. Elektrik atölyesinde ise ilçemizde bulunan tüm parkların, kamu binalarının aydınlatılmasında elektrik, elektronik tüm ihtiyaçlara destek vermekteyiz.

Ağaç doğrama atölyesinde Park ve Bahçeler Müdürlüğü'müzde bulunan tüm parkların bakım ve onarımını, piknik masalarının üretimini kendi bünyemizde yapıyoruz. Belediyemizin tüm araçlarının lastik bakım onarımlarını, lastik atölyesinde yapmaktayız. Demir doğrama atölyemizde, Temizlik İşleri Müdürlüğü'müze ait konteyner üretimi, yerinde boyama, onarım faaliyetleri sürdürmekteyiz. Kendi araçlarımızın yağlama, yıkama, bakım, onarım işlemleri ise yağlama atölyelerimizde kendi ustalarımız tarafından gerçekleştiriliyor” sözlerini aktardı. 

Kaynak: İHA

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.