Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Atakum'da temizlik seferberliği

Samsun Haber

Atakum Belediyesi kent genelinde temizlik seferberliği başlattı. Bu kapsamda; cadde, park ve sokak gibi vatandaşların ortak kullandığı alanlarda, detaylı temizlik işlemleri gerçekleştiriliyor.

Temizlik seferberliği başlatan Atakum Belediyesi, rutin çalışmalarını arttırdı. Atakum Belediyesi Temizlik Müdürlüğü ekipleri, ilçenin dört bir tarafını adım adım temizliyor.

Ara sokaklar, park alanları, yaşam alanları ve caddeleri daha hijyenik bir hale büründüren ekipler; ev atıklarıyla birlikte inşaatların moloz atıklarına da el atıyor.

Kentin Kırsal ve Merkezi alanlarında detaylı yürütülen çalışmalar çerçevesinde; 20 sokağın bir günde temizlendiği aktarıldı.

GÜNDE ORTALAMA 20 SOKAK

Konuyla ilgili bilgilendirmede bulunan Atakum Belediyesi Temizlik İşleri Müdür Vekili Serkan İren, “Faaliyet alanlarımız, çalışma bölgesi içerisindeki kırsal ve merkez mahallelerin evsel ve katı atıklarının toplanması, nakli çöp konteynerlerinin yıkanması ve ilaçlanması, parkların, cadde ve sokakların süpürülmesi, yıkanması, inşaatlarda ve dairelerde yapılan tadilat çalışmaları sonrası ortaya çıkan moloz atıklarının toplanması ve döküm yerlerine nakli olacak şekilde çalışmalarımız devam etmektedir. Araçlarımız görev öncesinde ve sonrasında yıkanarak görevlerine çıkmaktadırlar.

Atakum ilçemizde, ortalama günde 20 sokak yıkanmaktadır. Atakum Belediye Başkanımız Serhat Türkel’in talimatları doğrultusunda, tüm hızımızla tüm hizmetleri karşılamaya devam ediyoruz” sözlerini aktardı.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.