Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Başkan İşnel: "Yaş almışlarımıza umut ve mutluluk sunmak üzere buradayız"

Samsun Haber

Mavi Yaşam Hayata Değer Katanlar Dayanışma Derneği, 2024 Yılı faaliyet raporunu ve 2025 hedef ve stratejilerini sunduğu toplantıyı Samsun Olgunlaşma kafe toplantı salonunda gerçekleştirdi. 

Toplantıda paylaşılan 2025 Yılı hedef ve stratejileri, toplantıya katılan üye ve gönüllüler arasında ilgi ve heyecanla karşılandı. Toplantı yeni üyelerin katılımları, 2025 projeleri üzerinde verdikleri fikir ve önerilerin görüşülmesiyle sona erdi.

Mavi Yaşam Hayata Değer Katanlar Dayanışma Derneği Başkanı Ömür İşnel topantıda şu ifadelere yer verdi:

Bugün burada yaş almışlarımızın hayatına değer katmak için bir araya gelmiş bulunuyoruz. Her birimizin içinde bu değerli bireylerin topluma yeniden kazandırılması için bir tutku ve kararlılık taşıdığını biliyorum. Hepimiz yalnızlığın ne kadar psikolojik olarak derin yaralar açabildiğini biliyoruz. Bu nedenle bizler yaş almışlarımıza umut ve mutluluk sunmak üzere buradayız. Her bir katkımız bir hayat değiştirme gücüne sahip, bir gülümseme, bir sohbet, bir yardımeli uzatmak.

Değerli yaşalmışlarımızın yaşam kalitesini artırmanın en etkili yollarıdır. Onların hayatlarına dokunmak sadece bir sorumluluk değil aynı zamanda bir ayrıcalıktır. Hep birlikte onların gözlerine parlayan o ümidi görmek bizim en büyük ödülümüz olacak. Bu toplantıda birlikte atacağımız adımları belirlemek için önemli bir fırsat. Sizin düşünceleriniz, önerileriniz ve heyecanınız, projelerimizin temelini oluşturacaktır. 

Gelin bu değerli yaşalmışlarımıza huzur ve mutlu bir yaşam sunmak için bir aile gibi kenetlenelim, birlikte güçlü bir dayanışma örneğini sergileyerek hayal ettiğimiz projeleri gerçeğe dönüştürmenin yollarını arayalım. Hepimizin katkısıyla derneğimizi daha ileriye taşıyabiliriz. Bu yolculukta yanımızda olduğunuz için teşekkür ederim. Şimdi bu değerli büyüklerimize bir hayat sunmak için neler yapabileceğimizi keşfetme zamanı.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.