Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Başkan Mucur'dan Samsun Haber'e ziyaret

Samsun Haber

MHP Samsun İl Başkanı Burhan Mucur Samsunhaber'i ziyaret ederek önemli açıklamalarda bulundu.

Samsunhaber imtiyaz sahibi Erdal Şencan ve Genel Müdür Ünal Yavuz'a konuşan Mucur; "Çok yoğun gündemlerden geçiyoruz. Ülkemiz üzerinde oynanan her türlü oyunlara rağmen Türk milleti olarak her zamankinden daha fazla dimdik ayaktayız." dedi.

Milletimizin birlik ve beraberliğini bozacak her türlü şer odaklarının oyunlarını dün olduğu gibi bugün de yarında bozacaklarını söyleyen Mucur; "2400 yıllık köklü bir geleneğe ve devlet aklına sahip olan birikimimiz küçük hesapları, milletin huzurunu tehdit edecek oyunları bozacak kabiliyete sahiptir." diye konuştu.

Cumhur İttifakı olarak hem ülkemizde hem Samsun'da tam gaz yola devam ettiklerini sözlerine ekleyen Mucur; "Liderimiz ve Genel Başkanımız Devlet Bahçeli'nin dediği gibi Cumhur İttifakı pazara kadar değil mezara kadar gidecek bir ittifaktır. Bunu bozma gayretleri ise beyhude çabalardan ileriye gitmez, gitmeyecektir" şeklinde konuştu.

Samsun'un özlemlerini, beklentilerini ve sorunlarını çok iyi bildiklerini ifade eden Mucur; "Son dönem de şehrimize yapılmak istenen yatırımları dikkatle takip ediyoruz. Bunlar ciddi yatırımlar olarak karşımıza çıkıyor. İşsizliğe, üretime, Samsun'un gelişmesine, büyümesine ve istihdama değer katacak." diyerek sözlerini tamamladı.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.