Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

İlkadım'da zabıtalar kaldırım işgal denetimi yaptı

Samsun Haber

İlkadım Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerince; kafe ve restoranlara yönelik denetim gerçekleştirdi. Denetimler kapsamında işletmelerin önü incelendi ve kaldırımdaki işgal sınır çizgisini kontrol etti. 

İlkadım Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerince; yaya yürüyüşünü, ve yaya geçişini zorlayan, kafe ve restoranların önlerinde ve kaldırımlarında bulunan masa, sandalye ve platformlara yönelik denetimler yapıldı. Denitimler kapsamında Çiftlik Mahallesindeki ara sokakların her karesi denetlendi. İşgal sınırını geçen kafe ve restoranlara gerekli uyarılar yapıldı.

İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz konuyla ilgili, “Yayaların güvenli ve konforlu bir şekilde ara sokaklarda ve kaldırımlarda yürüyebilmeleri için denetimlerimize devam edeceğiz” ifadelerini ekledi.

DENETİMLERE ARA VERMEDEN DEVAM EDİLECEK

İlkadım'da vatandaşların güvenliği ve konforu adına ellerinden geleni yaptıklarını dile getiren İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz,“Zabıta Müdürlüğü ekiplerimiz, ilçemizde özellikle Çiftlik Mahallesi'nin ara sokaklarında yer alan kafe ve restoranlara yönelik işgal sınır çizgisi denetimi gerçekleştirdi. Bu denetimlerin amacı, kaldırımları ve ara sokakları yaya olarak kullanan vatandaşlarımızın güvenliği ve konforlu ulaşımını sağlamak. İşletmelerin önünde yer alan masa ve sandalyeler ile platformların belirlenen sınır içine çekilmesi konusunda ekiplerimizce işletmelere uyarılar yapıldı.

Belirlenen sınırlar içerisinde işletmelerini düzenleyen hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Kaldırımları ve ara sokakları yaya olarak kullanan vatandaşlarımızın güvenliği ve konforlu bir şekilde hareket edebilmeleri için denetimlerimizi sürdüreceğiz” sözlerini aktardı.

Kaynak: İHA

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.