Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Karaca: İlçemiz için önemli projeler hayata geçecek

Samsun Haber

Salıpazarı Belediye Başkanı Refaettin Karaca göreve geldikleri günden bu yana tamgaz çalıştıklarını 2025 yılının ise ilçe için tarihi projerin hayata geçirileceğı yıl olacağını söyledi.

6 aydır belediyenin rutin işlerinin tıkır tıkır işlediğini söyleyen Karaca; "Bu ilçenin öz evladı olmanın sorumluluğunu bilerek ve isteyerek gece gündüz çalışıyoruz. Eksiklerimizi hızlı bir şekilde tamamlarken büyük projelerin hayata geçirilmesi için bayağı yol aldık. Toplu konut, yeni belediye binası, turizm projelerimiz bunların başında geliyor. Bütçemizi çok iyi yönetiyoruz. Göreve geldikten bu yana 7 milyon borç ödedik. Esnafımıza borcumuz yok. Örnek belediye olmak istiyoruz." dedi.

Siyaseti halkın refahı ve mutluluğu için yaptıklarını sözlerine ekleyen Karaca; "Biz Salıpazarı'nda insanların siyasi görüşlerine bakarak iş yapmıyoruz. Bu makamlar bize "ilçeye hizmet et" diye verildi. İlçemde herkes benim hemşehrim. Aslolan ise bu ilçenin geleceğidir. Bu azim ve gayretle görev yapıyoruz." diyerek sözlerini tamamladı.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.