Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Karaman: Halkımız ekonomik sıkıntı yaşıyor

Samsun Haber

Saadet Partisi Samsun Milletvekili Mehmet Karaman samsunhaber'i ziyaret ederek önemli açıklamalarda bulundu.

Saadet Partisi Samsun Milletvekili Mehmet Karaman Türk halkının ağır ekonomik koşullarda belinin büküldüğünü bu yılın sonuna kadar bir çok esnafın kepenk kapatmak zorunda kalmasından endişe ettiğini söyledi.

Toplumun her kesiminin ekonomik sıkıntıları iliklerine kadar hissettiğini söyleyen Karaman; 'Fındık üreticisi bitti. Esnaflarımız zor durumda. Emekli perişan, asgari ücretli nefes alamıyor, büyük iflaslar kapıda, işci memur mutsuz ama hükümete bakılırsa makro değerler mükemel. Halkın cebine ne yansıyor bu millete bunu anlatın. Anlatamazsınız çünkü para yok ve deniz bitti." dedi.

Kendisinin halkın içinde olduğunu ve mütevazi bir şekilde yaşadığını belirten Karaman; "Vatandaşımız şunu diyor; "Yaz bitti kış nasıl geçecek?" Toplumda geçim sıkıntısı almış başını gidiyor. Mart ayını gören neredeyse şampiyon ilan edilecek. Böyle bir ülke yönetimi olur mu?" diye konuştu.

Mecliste milletvekillerinin hiç bir vasfı olmadığını başkanlık sisteminin meclisi parmak kaldırıp indiren bir mekanizmaya çevirdiğini dile getiren Karaman; "Sistem milletvekillerini vasıfsız bir hale getirdi. Adımız vekil hepsi o kadar. Iktidar vekillerinin bile hükmü yok. Bu sistem Türkiye'nin geleceğini ileriye götürmez. Ben de bir milletvekili olarak bu durumdan hicap duyuyorum." şeklinde konuştu.

Yerel medyanın önemine değinen Karaman; "Basının önemi ve değeri elbette tartışılmaz. Ben medya kuruluşlarını geziyorum. Onlarda büyük sıkıntı yaşıyorlar. Anadolu'da bir çok gazete kapandı ve kapanmaya devam ediyor. Allah hepinize kolaylık versin. Zor şartlarda memleketin sorunlarını, beklentilerini ve özlemlerini dile getirmeye çalışıyorsunuz. Sizlere minnettarız." diyerek sözlerini tamamladı.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.