Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Katil zanlısı ve arkadaşları çelik yelek giydirilerek adliyeye sevk edildi

Samsun Haber

Samsun'da bir kişiyi pompalı tüfek ile öldüren şahıs ve arkadaşları; çelik yelek giydirilerek adliyeye sevk edildi.

Samsun'un İlkadım ilçesi Liman Mahallesi'nde, 18 Ağustos tarihinde meydana gelen olayda; pompalı tüfek ile saldırıya uğrayan Ramazan Başaran (54) yaşımını yitirdi. Silahlı saldırgan H.I. ve Y.K. ise olaydan sonra kayıplara karıştı.

Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerince yürütülen takip ve çalışmalar kapsamında H.İ. ve  Y.K.'nin yerleri tespit edildi. İlkadım ilçesi Çandır Mahallesi'nde saklandıkları tespit edilen şahıslar, Cinayet Büro ekiplerince düzenlenen operasyon sonucunda yakalandı. Sanıkların yakalandıkları yerde olay esnasında kullanılan tüfekte ele geçirildi.

Ayrıca evde yapılan aramada, 1 adet tek kırma tüfek, adet otomatik tüfek, 1 adet havalı tabanca, 1 adet ruhsatsız tabanca, 1 adet tabanca şarjörü, 3 adet tüfek şarjörü, 1 adet kabza, namlu ve gövdeden oluşan parçalanmış silah parçaları ve 1 adet kelepçe ile anahtarı ele geçirildi. Olayla ilgili ev sahibi C.A. da gözaltına alındı.


Polisteki sorguları tamamlanan Hasan İ. ve Yahya K. ile C.A. çelik yelek giydirilerek geniş güvenlik önlemleri altında bugün Samsun Adliyesine sevk edildi.

Kaynak: İHA

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.