Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Kırmızı beyazlılar, Alman futbol adamıyla 1+1 yıllığına el sıkıştı... HOŞ GELDİN THOMAS REIS

Samsun Haber

Kırmızı beyazlı ekip, daha önce prensipte anlaşma sağladığı Alman teknik adam Thomas Reis ile resmi sözleşme imzaladı. Samsunspor, yeni teknik direktörü Reis ile 1+1 yıllığına anlaşma sağladı. 

Samsunspor Haber - Samsunspor'un bir süre önce prensipte anlaşma sağladığı Alman teknik adam Thomas Reis ile her konuda anlaşmaya vardı. Nuri Asan Tesisleri'nde düzenlenen basın toplantısında kendisini kırmızı beyazlı renklere bağlayan imzayı atan Reis'in heyecanlı olduğu gözlendi. Samsunspor'dan imzaya dair yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi; 

"Kulübümüz, teknik direktörlük görevi için Thomas Reis ile 1+1 yıllık sözleşme imzalamıştır. 2024-25 Sezonu hazırlıklarını sürdüren kulübümüz, teknik direktörlük görevi için Alman çalıştırıcı Thomas Reis ile 1+1'lık sözleşme imzalamıştır. Nuri Asan Tesisleri'mizde yapılan imza törenine Operasyon Direktörümüz ve İcra Komitesi Üyesi Soner Soykan, Futbol Direktörümüz Fuat Çapa, İcra Komitesi Üyemiz Suat Çakır ve Mali İşler Direktörümüz Koray Yalçın katıldı.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.