Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

PAYMER ihtiyaç sahiplerine kol kanat geriyor

Samsun Haber

Samsun Atakum Belediyesi Paylaşım Merkezi (PAYMER), yardıma ihtiyacı olanların elinden tutuyor. Ev eşyaları, giyim, oyuncak ve kitap gibi büyük bir kaynağı bulunan PAYMER başvuruda bulunanlara destek oluyor.

Atakum Belediye Başkanı Serhat Türkel’in görev süresinin başlamasıyla birlikte çalışmaları hız kazanan PAYMER; hayırsever vatandaşların desteğiyle ihtiyaç sahiplerine kol kanat geriyor. Belediyenin Sosyal ve Yardım İşleri Müdürlüğü’ne bağlı merkezinde giyimden ev eşyasına, kitaptan oyuncağa birçok kaynak ile ihtiyaç sahiplerine destekte bulunuyor.

Samsun’da ve Atakum ilçesinden hayırseverler tarafından bağışlanan malzemeler; önce temizlik aşamasından geçiyor sonrasında da rahat kullanılabilir hâle getirildikten sonra ihtiyaç sahipleriyle buluşuyor. Hizmet Binasının arkasında yer alan mağazadaysa vatandaşların; düğün, nişan ve özel günlerinin olmazsa olmazı, gelinlik, damatlık, sünnet kıyafeti ve abiyeler de mevcut.

DAYANIŞMANIN GÜCÜ MİLLETİN GÜCÜ

Merkezi çalışmaların hız kazandığını aktaran Atakum Belediye Başkanı Serhat Türkel, “Belediyemizin Paylaşım Merkezi, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yanında olmak için yoğun mesai harcıyor. Hayırsever vatandaşların katkılarıyla, alım gücü olmayan ailelere destek oluyor. Uygulamamız, Atakumlu hemşehrilerimizin dayanışmasını güçlendirerek büyüttüğü için son derece önemli.

Gerek Paylaşım Merkezimiz gerekse sayılarını artırdığımız giysi kumbaralarıyla vatandaşlarımıza destek oluyoruz. Şartlarımız zor olabilir ama yaşadığımız zorlu süreci yüreğimizden aldığımız güçle, birlik ve beraberlik içerisinde aşabiliriz.

Atakum'u kalkındırarak daha ileri seviyeye taşımak ve vatandaşlarımıza hak ettiği yaşam standardını sağlamak hedefiyle gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz” sözlerini aktardı.

Kaynak: İHA

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.