Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Tüfekci: Çiftlik caddesi esnafı mağdur ediliyor

Samsun Haber

İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı İmren Nilay Tüfekci, Çiftlik Caddesini işaret etti. Çiftlik Caddesinin adeta bir yap-boz tahtasına döndüğünü vurgulayan Tüfekci, bu tahtayı oluşturanların birilerini zengin etme peşinde olduğunu ifade etti.

İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Toplumsal Politikalar Başkanı İmren Nilay Tüfekci Samsun'a "Müjde" olarak sunulan "Çiftlik Caddesi yeniden yapılacak" açıklamalarına; sosyal medya hesabı üzerinden büyük tepki gösterdi. 

Tüfekci yayınladığı paylaşımla, "Yine şehrimizle ilgili alışık olduğumuz, sürekli tekrarlanan bir gelişme bizlere müjde olarak açıklandı. Eminim hepimiz o kadar çok duymuşuzdur ki,  'Samsun Çiftlik Caddesi trafiğe açıldı, trafiğe kapandı, tekrar açıldı, tekrar kapanıyor mu? Caddedeki binalara dış cephe düzenlemesi yapılıyor, Çiftlik Caddesi türkiyenin gözdesi olacak vs vs.'  bunlar sürekli söyleniyor da sonucunda sadece ihale alan birileri zengin oluyor. Başka da bir şey göremiyoruz. Sahi Beyler sizin ne alıp veremediğiniz var bu Çiftlik Caddesiyle, Oranın esnafıyla, orada yaşayan vatandaşlarla ne derdiniz var. Canınız sıkıldıkça makinalarla girip yıkıp tekrar yapıyorsunuz?" sözlerini kaydetti.

SAMSUN'UN BAŞKA SORUNU MU KALMADI?

"Samsun'un başka sorunu mu yok?" sorusunu yönelten Tüfekci,"Sizin yapacak başka işiniz yok mu, Aynı yerleri yıkıp tekrar yapmaktan başka aklınıza bir şey gelmiyor mu? Ya da Samsun Büyükşehir Belediyesinin parası mı çok harcayacak yer bulamıyor sunuz?
Şehrimizde o kadar işsiz genç, o kadar yardıma muhtaç aile varken yıllardır tekrar tekrar düzenlemeye sokup Samsunluların parasını israf ediyorsunuz. Bir de bunu kameraların karşısına geçip müjde diye açıklıyorsunuz. Sanıyorum kameraların karşısına geçip İnsanların aklıyla dalga geçer gibi müjde açıklamayı abilerinizden öğrendiniz. Sizin açıkladığınız sahte müjdelere bu milletin artık karnı tok." ifadelerini ekledi.

VATANDAŞLARIN EKONOMİK SIKINTILARI

İmren Nilay Tüfekçi, "İşin komik tarafı; müjdenizi açıklarken yanınızda oturan kişi  Samsunda 20 yıl BB başkanlığı yapmış ve  Samsunun bugünkü problemlerinin çoğunun asıl sebebi olmuş. Keşke dönüp ona bir sorsaydınız, biz 25 yıldr Samsuna ne yapıyoruz diye? Yeter Beyler Yeter, Samsuna hizmet gerek. Kaldırım taşı boyayarak, yaptığınız yerleri yıkıp tekrar yaparak bunları marifetmiş gibi anlatmayın. Vatandaşlarımızın bir çoğu ekonomik olarak sıkıntılı günler geçiriyor. Samsunda Yap-Boz oynamayın, bu milletin hakkına girmeyin. Birilerini zengin edeceğiz diye, devletimizin malını israf etmeyin." sözleriyle açıklamasının sonunu getirdi.

https://platform.twitter.com/widgets.js
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.