Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Uzunkaya 'Filistin'e Destek' yürüyüşüne katıldı

Samsun Haber

AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Celal Uzunkaya, 10 Aralık Dünya İnsan Hakları gününde İHH tarafından Samsun'da düzenlenen 'Filistin'e Destek' yürüyüşüne katıldı.

Uzunkaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü’nde dünyanın dört bir yanında kadın, çocuk, yaşlı, genç ve hasta ayrımı yapmaksızın kendisinden olmayanların başta yaşam hakkı olmak üzere tüm haklarını gasp ve ihlal eden zalim İsrail’i ve onun destekçisi ABD’ni protesto amacıyla İHH tarafından Samsun’da düzenlenen “Filistin’e Destek” yürüyüşüne  onbinlerce Samsunlu kardeşimizle beraber katılarak zulmü ve zulme destek verenleri lanetledik, Filistinli kardeşlerimize ise dua ettik. Zalimler için yaşasın cehennem" dedi.

Filistin'e destek yürüyüşünün ardından Karadeniz Rumeli Dernekleri Federasyonu'nun üyesi olan Uzunkaya, "Sivil toplum örgütlerimizin ülkemizde etkin olmasını çok değerli buluyorum. STK'lar bizim göz bebeğimizdir. Karadeniz Rumeli Dernekleri Federasyonu'nun bir üyesi olarak Derecik Mübadele Derneği'ni ziyaret ederek hasbihal ettik. Sorunlarını ve özlemlerini konuştuk. Kendilerine bizi çok güzel şekilde ağrıladıkları için teşekkür ediyorum" diye konuştu. 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.