Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Alman teknik adam, Kongolu kanat oyuncusu için olumlu rapor verdi... SAMSUNSPOR'DA GAETAN LAURA SÜRPRİZİ 

Samsunspor

Samsunspor'da Gaetan Laura konusunda flaş bir gelişme yaşandı. Teknik direktör Thomas Reis, takımdan gönderilmesi muhtemel olan Kongolu kanat oyuncusu için yönetimde kalması için rapor verdi. Bunun üzerine 11 isimle birlikte oyuncunun lisansı güncellendi. 

Samsunspor Haber - Samsunspor'da Gaetan Laura hakkında önemli bir gelişme yaşandı. Bir süredir takımdan gönderildi gönderilecek haberlerinin yapıldığı Kongolu kanat oyuncusu hakkında teknik direktör Thomas Reis, yönetime oyuncunun kalması yönünde rapor verdiği ortaya çıktı. Kırmızı beyazlı ekipte Gaetan Laura birlikte Carlo Holse, Tait, Olivier Ntcham, Kingsley, Satka, Marius, Muja, Satka, Dimata, Drongelen ve Bennasser'in lisansları çıkartıldı.

BEKLENTİ BÜYÜK 

Özellikle ikinci etap hazırlık kampında sergilediği yüksek performansla teknik ekibin gözüne girmeyi başaran Kongolu kanat oyuncusu, yeni sezonda forma şansı bulmak için çalışmalarını sürdürecek. Öte yandan kırmızı beyazlı ekibin yeni sezondan büyük beklentiler içinde olduğu Gaetan Laura'nın da Süper Lig'de başarılı bir sezon geçirmek için iddialı olduğu ifade edildi. Laura, geçen sezon kiralık olarak gönderildiği Gençlerbirliği'nde sadece 5 maça çıkabilmişti.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.