Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Alman teknik adam Markus Gisdol, Diamata ve Ercan'la 4-4-2'ye geçiş  yapıyor 

Samsunspor

Samsunspor'un çiçeği burnunda teknik direktörü Markus Gisdol, Diamata ve Ercan Kara ile 4-4-2'ye dönmenin hesaplarını yapıyor. Yeni sistemin provasını Antalya'da yapan kırmızı beyazlı ekipte tempo yükseliyor. 

Samsunspor Haber - Birinci Lig'de görkemli bir şekilde şampiyonluğunu ilan ve sonrasında Süper Lig'e büyük umutlarla başlayan ancak beklentilerin uzağında kalan Samsunspor, Başakşehir maçından başlayarak çıkışa geçmek istiyor. Yeni umutlar; yeni hedefler için teknik direktörünü de değiştiren Samsunspor Alman teknik adam Markus Gisdol'a emanet. Tecrübeli teknik adamın Antalya kampında yaptığı ilk hamle 4-4-2 ye geçiş oldu. Teknik direktör Gisdol, bundan sonraki maçlara çift forvetle çıkmaktan yana. 

ERCAN KARA ÇOK FORMDA 

Alman teknik adamın, yeni oyun sisteminde çift forvette tercihini hangi isimlerden yana kullanacağı ise büyük ölçüde belli oldu. Teknik direktör Markus Gisdol'un, Diamata ve Ercan Kara gol umutları olacak. Bu iki oyuncunun Antalya performanslarında yükselme kaydedilirken; özellikle gurbetçi oyuncu Ercan'ın hem fizik hem de kondisyon olarak formayı Alman teknik adamdan aldığı haberleri geldi. Pazar günü Samsun'da Başakşehir'i konuk edecek kırmızı beyazlı ekibin, sahaya çift forvetle çıkması büyük muhtemel olarak görülüyor.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.