Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Alman teknik adamın kafasında ki ilk 11 şekillenmeye başladı... Thomas Reis'in 8 BANKOSU 

Samsunspor

Teknik direktör Thomas Reis'in  oynatmak istediği sisteme uyum sağlamaya çalışan kırmızı beyazlı futbolcular, formayı kapmak için büyük rekabete girişti. Forma savaşından ilk etapte 8 isim galip ayrıldı.

Samsunspor Haber -  Samsunspor'da Okan, Drongelen, Satka, Benasser, Ntcham, Holse, Emre ve Marius formaşı şimdiden kaptı, Teknik direktör Thomas Reis'in   oynatmak istediği sisteme uyum sağlamaya çalışan kırmızı beyazlı futbolcular, formayı kapmak için büyük rekabete girişti. Forma savaşından ilk etapte 8 isim galip ayrıldı. Alman teknik adamın kafasında, Okan,. Drongelen, Satka, Benasser, Ntcham, Emre Kılınç, Holse ve Marius ilk 11'in olmazsa olmaz isimleri arasına girmeyi başardı. 

ZEKİ Mİ SCHİNDLER Mİ 

Alman çalıştırıcının sağ ve sol beklerde kafası biraz karışık. Sağ tarafta Zeki Yavru ve Kingsley Schindler; sol bekte ise çalışkanlığı ile tüm hocaların şans verdiği Soner Gönül mü yoksa Marc Bola'nın mı şans bulacağına yine teknik direktör Reis'in karar vermesi bekleniyor. Performanslarıyla Arbnor Muja ve Kongolu Gaetan Laura sezonun sürprizini yapabilecek isimler olarak dikkat çekiyor. 10 numara belgesinde de Ganalı futbolcu Olivier Ntcham’ın yerleri garanti gibi görünüyor.

FORVET MARİUS 

Forvet hattında ise büyük bir rekabet olsa da, takımın ileri ucundaki ismin Çadlı golcü Marius Mouandilmadji olmasına kesin gözü ile bakılıyor. Belçikalı Landry Dimata ve Ercan Kara ise Marius’tan formayı almak için mücadele edecek. Bu 3 ismin arasına girmeye çalışacak bir diğer futbolcu ise sol kanatta da oynayabilen Gaetan Laura olacak.

GENÇLER ŞANS BEKLEYECEK

Transfer yasağı nedeniyle teknik direktör Thomas Reis’in kadro belirleme konusunda eli çok güçlü olmasa da, bazı mevkilerde kulübeden gelerek katkı verebilecek isimler olabilir. Stoperde genç isimler Yunus Emre Çift ve Bedirhan Çetin hocalarından şans beklerken, sağ bekte de U19 Milli Takımımızda da forma giyen Mustafa Haluk Tan forma için mücadele verecek.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.