Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Başkan Vekili Veysel Bilen açıkladı ... Samsunspor'un transfer  yasağı ne zaman  sona eriyor 

Samsunspor

Başkan Vekili Veysel Bilen, "Başkanımız Yüksel Yıldırım’ın demeçleri bazen cımbızlanarak farklı gündemler oluşturuluyor. Bizim net bu sezon için transfer yasağımız var. Ara transfer döneminde de transfer yapamıyoruz. Tahtamız bu sezon bitince 2025-2026 sezonu için açılacak" dedi.

Samsunspor Haber - Samsunspor Başkan Vekili Veysel Bilen, transfer yasağıyla ilgili net konuştu. Kırmızı beyazlı ekibin Başkan Vekili Bilen, "Başkanımız Yüksel Yıldırım’ın demeçleri bazen cımbızlanarak farklı gündemler oluşturuluyor. Bizim net bu sezon için transfer yasağımız var. Ara transfer döneminde de transfer yapamıyoruz. Tahtamız bu sezon bitince 2025-2026 sezonu için açılacak. 'Şubat’ta transfer yapılacak' söylemleri yapılıyor. Bu hakikat ile ölçüşmüyor. Temmuza kadar transfer yasağımız var. Söylenmek istenen şubat başına kadar oyuncuyla görüşmemiz söz konusu olamaz" dedi. 

BİLENT TARİH VERDİ 

Başkan Vekili Bilen, "Dünyada da böyle ocak-şubatta ara transfer dönemi biter, bittikten sonra yeni sezon kadro yapılanması için çalışmalara başlarsınız. Başkanımız, şubat sonrası yeni sezon için çalışmaların başlayacağını ifade ediyor. Gözlemciler 12 ay boyunca izleme yapıyor. Teknik heyet bu oyuncularla ilgili raporu yönetime veriyor. Bu çalışmalar yıl boyu devam ediyor. Şubattan sonra lig konumumuz şekillenmeye başlayınca sözleşmesi bitecek oyuncularla görüşebilirsiniz. Zaten bir futbolcuyla sözleşmesinin bitmesine 6 ay kalmadan önce görüşemiyorsunuz. Transfer diye bir şey söz konusu değil. Hazırlıklara, görüşmelere Şubat’tan itibaren başlanacağı ifade ediliyor" şeklinde konuştu.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.