Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Başkan Yıldırım: Hiç bir oyuncu Samsunspor üzerinde olmaz

Samsunspor

Başkan Yüksel Yıldırım, "Taylan'ın oynadığı bölgede Benasser, Flavien Tait, Carlo Holse, Ntcham var. Böyle bir durumda Taylan Antalyalı için öyle yüksek para vermeye gerek duymadık. Taylan eğer bizim dediğimi rakama inerse kendisiyle sözleşme imzalarız. Hiç bir oyuncu Samsunspor'un arması ve kulübünün üzerinde olamaz" dedi.

Samsunspor Haber - Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, Taylan Antalyalı transferi konusunda önemli açıklamalarda bulundu. Transfer tahtalarının kapalı olması sebebiyle şu anda kadrolarına dahil edebilecekleri tek oyuncunun Taylan olduğunu söyleyen Başkan Yıldırım bu konuda şunları söyledi; "Evet oyuncuyu istiyoruz. Maalesef Galatasaray da aldığı ücreti biliyoruz. Çok düşük bir para alıyor. Geçen sezon biz bu ücretin yüzde 60-70 fazlasını verdik kendisine. Bu sezon kapıyı çok çok yüksekte açtı bize. Takım içinde dengeleri bozacak düzeyde. Biz de bu teklife olmaz dedik. Bizim önerdiğimiz rakamı da kendisi kabul etmedi. 

BİZİM VERDİĞİMİZİ KABUL EDERSE OLUR 

Neden böyle yüksek para istiyor dedik; biliyor çünkü Samsunspor'un tahtası kapalı ve transfer yapamıyor. Kulüp beni istiyorsa bu parayı verecek ama unuttuğu bir şey var; geçen sene 8+3 kuralı vardı bu sene o kural kalktı ve 11 yabancı oyuncu var. Taylan'ın oynadığı bölgede Benasser, Flavien Tait, Carlo Holse, Ntcham var. Böyle bir durumda Taylan Antalyalı için öyle yüksek para vermeye gerek duymadık. Taylan eğer bizim dediğimi rakama inerse kendisiyle sözleşme imzalarız. Hiç bir oyuncu Samsunspor'un arması ve kulübünün üzerinde olamaz. Bizim de belli bir bütçe disiplinimiz var. Harcama limitimiz var. Taylan'ın da Samsunspor'dan daha iyi bir kulüp ve camia bulamayacağını düşünüyorum. Her şey de para demek değildir.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.