Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Başkan Yıldırım: Kulübü devir alacak kimmiş çıksın görelim

Samsunspor

Başkan Yüksel Yıldırım, Samsunhaber.com Spor Müdürü Özgür Kalanbak'a 'Sezon sonunda; kulübün haklarının devri konusunda zemin hazırlığı var. İstanbul'daki bir şirketle görüşme yapıldı' şeklinde ki iddialar hakkında konuştu.

Samsunspor Haber - Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, Samsunhaber.com Spor Müdürü Özgür Kalanbak'a 'Sezon sonunda; kulübün haklarının devri konusunda zemin hazırlığı var. İstanbul'daki bir şirketle görüşme yapıldı' şeklinde ki iddialar hakkında konuştu. Kırmızı beyazlı ekibin Başkanı Yıldırım, şunları söyledi; 

ALACAK KİŞİYLE HEMEN GÖRÜŞECEĞİM

Madem Samsun benim kulübün haklarını devir edeceğimle ilgili çalkalınıyor; kiminle çalkalandığını öğrenin. Kimmiş haklarımı alacak olan bana kontak numarasını gönderin lütfen. Ben hemen adamlarla temasa gireceğim. Samsunspor'un kıymetini bilecekse her şeyini yapacaksa benim gibi.  Madem sizler istiyorsunuz ben de vereceğim. 

BORÇ BATAĞINDAN KURTARDIM 

Ama önce ben bileyim kulübü kim almak istiyor. Benim bu konuda hiç bir bilgim yok. Ben kimseyle görüşmedim ama istenmediğim yerde durmayacağım ben Samsunspor'u BAL Ligine düşmekten kurtardım. Borç batağından kurtardım. Tahtaları kapalıydı açtırdım. Kimse Samsunspor'a gelmek istemiyordu pırıl pırıl bir kulüp yaptım. 

BEN YAPACAKLARIMI YAPTIM 

Ben yapacaklarımı yaptım. Madem beni beğenmiyorsunuz Buyrun daha iyisini yapacak birisi gelsin. Yaptığım bütün masraflar kurduğum takım orada. Hemen devredeyim. Madem beni istemiyorlar. O çok bilmişler bilsin ki kulübü satmaya hazırım. Hadi bakalım kim geliyor alıyorsa vermezsem de şerefsizim. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.