Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Başkan Yıldırım: Trabzon'dan özür diliyorum

Samsunspor

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, "İbrahim başkan 10 senelik dostum. Biz onu unuttuk. Düşmanlık asla olamaz. Ertuğrul Doğan başkan çok sevdiğim, kardeşim gibi biri. Trabzon baktığınızda Türkiye’yi yönetiyor. Biz de böyle şeye karşı olmamız imkansız. O küçük bir hataydı. İnşallah bu sene Trabzonspor ile güzel maçlar olur" dedi.

Samsunspor Haber - Türkiye Futbol Federasyonu seçimlerinde Trabzon ile ilgili söylediği sözlere açıklık getiren Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, "Orada ben de pot kırdım. 1 adaya oy vermek zorundaydınız, belki söylememem gereken bir şey ağzımdan yanlış çıktı. Bizim asla Trabzonspor ile kötü anlamda bir şeyimiz olamaz. Komşu iki şehiriz. Yıllardır rekabet var. Karadeniz’de derbidir. Rekabet olduğu yerde iki adaydan birini desteleyeceğiz. Bunu yanlış ifade ettik" dedi. 

İBRAHİM BAŞKAN 10 YILLIK DOSTUMDUR

Başkan Yıldırım sözlerini şu şekilde tamamladı: Eğer yanlış anlaşıldıysam tekrar özür diliyorum. İbrahim başkan 10 senelik dostum. Biz onu unuttuk. Düşmanlık asla olamaz. Ertuğrul Doğan başkan çok sevdiğim, kardeşim gibi biri. Trabzon baktığınızda Türkiye’yi yönetiyor. Biz de böyle şeye karşı olmamız imkansız. O küçük bir hataydı. İnşallah bu sene Trabzonspor ile güzel maçlar olur. Güzel bir kadro kurdu. Rekabet devam edecek. Hem Trabzonspor’a hayırlı bir sezon diliyorum. Trabzon ile asla düşmanlığımız olamaz"


 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.