Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Bennasser: Taraftarımıza teşekkür ediyoruz

Samsunspor

Kırmızı beyazlı ekibin başarılı orta sahası Benasser, "Zorlu bir sezondu ama bu takım çok fazla karakter gösterdi ve taraftarlar hedeflerimize ulaşmamızda büyük yardımcı oldu! Tüm sezon boyunca bizi destekleyen herkese teşekkür ederiz" dedi. 

Samsunspor Haber - Samsunspor'un başarılı orta sahası Youssef Ait Benasser, bu sezon sergilediği performansla herkesin beğenisini kazandı. Kırmızı beyazlı ekipte çıktığı 28 maçın 23'nde ilk 11 de şans bulan başarılı orta saha, bin 912 dakika sahada kalarak takımına büyük katkı sağladı. Benasser, sezon sonu itibariyle sosyal medya hesabından kısa bir açıklama yaparak kendilerine bir sezon boyunca her koşulda destekleyen Samsunspor taraftarını da unutmadı. 

TAKIM OLARAK İYİ KARAKTER GÖSTERDİK

Kırmızı beyazlı oyuncu x hesabından yaptığı teşekkür açıklamasında şu ifadelere yer verdi; "Zorlu bir sezondu ama bu takım çok fazla karakter gösterdi ve taraftarlar hedeflerimize ulaşmamızda büyük yardımcı oldu! Tüm sezon boyunca bizi destekleyen herkese teşekkür ederiz". Samsunspor'un yeni sezonda yine en büyük umutlarından olacak Benasser, kırmızı beyazlı taraftarların büyük sevgisini kazandı.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.