Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Bugün günlerden Samsunspor: Kırmızı beyazlılar, bu akşam deplasmanda G.Antep FK ile karşılaşıyor …

Samsunspor

Sezona Beşiktaş yenilgisiyle başlayan Samsunspor, bu akşam deplasmanda Gaziantep Futbol Kulübü'ne konuk oluyor. Antep Stadı'nda saat 21.45 te oynanacak kritik müsabakada kırmızı beyazlı ekibin tek hedefi 3 puan.

Samsunspor Haber - Süper Lig'de Samsunspor, sezonun ilk deplasmanında Gaziantep Futbol Kulübü ile karşı karşıya geliyor. Sezona 2-0’lık Beşiktaş yenilgisiyle başlayan ancak sergilediği pozitif futbol ile beğeni toplayan Kırmızı-Beyazlılar, rakibini mağlup ederek hem teknik direktör Thomas Reis idaresinde ilk galibiyetini almak, hem de geçen sezondan gelen deplasman kabusuna son vermek istiyor. 

GERİ SAYIM BAŞLADI

Bu akşam oynanacak kritik müsabaka öncesinde hazırlıklarını galibiyet üzerine yapan kırmızı beyazlı ekipte teknik direktör Thomas Reis, oyuncularına güvendiğini söyledi. Gaziantep Kalyon Stadyumu’ndaki kritik mücadele saat 21.45’de başlayacak. İzmir bölgesi hakemlerinden Emre Kargın’ın düdük çalacağı mücadelede Anıl Usta ve Mert Bulut ise yardımcı hakem olarak görev yapacak. Karşılaşma Bein Sports 2’den naklen yayınlanacak.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.