Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Flavien Tait için flaş iddia!

Samsunspor

Süper Lig’in 2’nci haftasında Gaziantep FK’ye konuk olan Samsunspor’da herhangi bir sakatlığı bulunmayan Flavien Tait, maç kadrosuna alınmazken, bunun nedeni belli oldu. 

Samsunspor Haber - Samsunspor'un Fransız orta saha Flavien Tait ile yıldızı bir türlü barışmadı. Kırmızı beyazlı ekibe büyük umutlarla transfer olan ve camianın kendisinden çok şeyler beklediği yıldız oyuncunun yüksek maliyetinin sorun yaratmaya başladığı iddia edildi. Geçen sezonun başında Fransız ekibi Rennes’den transfer edilen 31 yaşındaki orta sahanın bu nedenle, yeni sezon kadrosunda düşünülmediği ulusal basında haber oldu. 

AJANSSPOR YAZDI

Ajansspor'un haberine göre; Karadeniz ekibinin, Tait’in yüksek maliyeti sebebiyle böyle bir karar aldığı belirtildi. Geçtiğimiz sezon başında bonservis bedeli ödenmeden transfer edilen Tait, Süper Lig’de 28 maça çıktı. Türkiye Kupası’nda da 3 maça çıkan deneyimli futbolcu, Karadeniz ekibi adına toplamda 3 asist yaparak skor katkısı verdi. Samsunspor’un ilk hafta maçında da deneyimli futbolcu şans bulamadı. Beşiktaş’a kaybedilen mücadelenin kadrosunda yer almayan Tait, bu sezon hiç süre alamadı.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.