Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Fransız orta saha, 3 maçta süre alamadı... Samsunspor'da GÖZLER FLAVİEN TAİT'İ ARIYOR 

Samsunspor

Fransa Lig 1 ekiplerinden Stade Rennais’ten transfer edilen ve kendisinde çok şeyler beklenen Flavien Tait, bu sezon hiç süre alamadı. Beklentilerin çok altında kalan 31 yaşındaki Fransız orta saha, 3 maçta da kadroya dahi giremedi.

Samsunspor Haber - Samsunspor'da gözler Flavien Tait'i arıyor. Takımda kalıp kalmayacağı yılan hikayesine dönen Fransız orta saha yapılan görüşmeler neticesinde yeni sezonda da kırmızı beyazlı formayı giyeceği netleşti. Ancak ligde oynanan 3 maçta kadroya giremeyen tecrübeli oyuncunun, ne zaman istenilen form düzeyine ulaşacağı ve kendini futbola verebileceği merak konusu olmaya devam ediyor. 

BEKLENTİLERİN ÇOK ALTINDA 

Kırmızı beyazlı ekibin geçtiğimiz sezon Fransa Lig 1 ekiplerinden Stade Rennais’ten transfer edilen ve kendisinde çok şeyler beklenen Flavien Tait, bu sezon hiç süre alamadı. Beklentilerin çok altında kalan 31 yaşındaki Fransız orta saha, 3 maçta da kadroya dahi giremedi. Antrenmanlarda sergilediği performansla hocasının gözüne girmeye çalışan Tait’in, önümüzdeki maçlarda şans bulup bulamayacağı merakla bekleniyor.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.