Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Fransız oyuncunun menajeri Paul Schianchi İstanbul'da... Samsunspor'da Gaetan Laura gelişmesi

Samsunspor

Pazar günü Kayseri kampına katılması güçlü ihtimal olarak görülen Laura'nın takımda kalıp kalmayacağı konusunda ki son kararı teknik direktör Thomas Reis'in vermesi bekleniyor.

Samsunspor Haber - Samsunspor'da Gaetan Laura gelişmesi. Geçtiğimiz sezonu kiralık olarak Gençlerbirliği'nde tamamlayan Fransız oyuncu, yeni sezonda takımda kalmayı düşünmüyor. Bu doğrultuda oyuncunun menajeri Paul Schianchi İstanbul'a geldi. Burada kırmızı beyazlı ekibin Başkanı Yüksel Yıldırım ile oyuncunun geleceğiyle ilgili görüş alış verişinde bulunacak Schianchi'nin Laura'nın yine Türkiye'de oynayabileceği  bir kulüpte oynaması için arayışlarına başlaması bekleniyor. 

LAURA KAMPA KATILACAK 

Pazar günü Kayseri kampına katılması güçlü ihtimal olarak görülen Laura'nın takımda kalıp kalmayacağı konusunda ki son kararı teknik direktör Thomas Reis'in vermesi bekleniyor. Fransız oyuncunun antrenmanlarda ki görüntüsü ve sergileyeceği performansa göre Laura'nın durumu netlik kazanacak. Bu arada Paul Schianchi oyuncusu Gaetan Laura için geldiği İstanbul'da Samsunspor'a Terrier'i de önerdi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.