Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Fuat Çapa'dan birliktelik vurgusu... SAMSUNSPOR  LİGİN EN KÖKLÜ  CAMİASIDIR 

Samsunspor

Samsunspor Futbol Direktörü Fuat Çapa, Samsunspor'un Süper Lig'in en köklü camialarından olduğunu belirterek, "Geçen sezon bir bütün olan Samsunspor camiası, hedeflere ulaşmada birlikteliğin canlı örneğini gösterdi." dedi. Çapa, transfer yasağı konusunda da açıklamada bulundu.

Samsunspor Haber - Samsunspor Futbol Direktörü Fuat Çapa, yeni sezon ile ilgili açıklamalarda bulundu. Samsunspor'un Süper ligin en köklü ve önemli camialarından biri olduğuna dikkat çeken Fuat Çapa, "Süper Lig'in marka değerine katkı sağlayan bir geçmişe sahibiz. Samsunspor adının altında görev alan herkes bu bilinçte. Yönetim, teknik heyet ve futbolcular, yeni sezonda Samsunspor'un başarılı olması için çalışıyor." dedi.

BİRLİKTELİK BAŞARI GETİRİR

Fuat Çapa, taraftara mesaj göndererek, "Samsunspor'un ismi bu lig için önemli. Geçtiğimiz sezon iç saha ve deplasman farketmeksizin taraftarımız her zaman yanımızda oldu. Özellikle evimizde tribünlerden aldığımız güçle başarılı sonuçlara imza attık. Geçen sezon bir bütün olan Samsunspor camiası, hedeflere ulaşmada birlikteliğin canlı örneğini gösterdi." diye konuştu.

KULÜP AVUKATLARI ÇALIŞIYOR

Merakla beklenen transfer yasağıyla ilgili son durumu aktaran Fuat Çapa, "Şu an Kayseri'de çalışmalar çok iyi gidiyor. Hocamız Thomas Reis, takımımızı lige en şekilde hazırlıyor. Her şey yolunda. Transfer konusunda ise yasakla ilgili kulüp avukatları çalışmalarını sürdürüyor. Samsunspor Kulübü'nün menfaatlerini korumak için çaba sarf ediyorlar. Yasak konusunda yeni bir gelişme yok.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.