Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Futbol direktörü Çapa, takım olarak yoğun maç tempolarına alışkın olduklarını söyledi... Samsunspor sorun etmiyor 

Samsunspor

Futbol Direktörü Fuat Çapa, yoğun bir maç temposuna gireceklerini söyledi. 8 günde 3 birbirinden önemli karşılaşma oynayacaklarını ifade eden kırmızı beyazlı ekibin Futbol Direktörü Çapa, "Takım olarak bu tempolara alışkınız" dedi.

Samsunspor Haber - Samsunspor Futbol Direktörü Fuat Çapa, yoğun bir maç temposuna gireceklerini söyledi. 8 günde 3 birbirinden önemli karşılaşma oynayacaklarını ifade eden kırmızı beyazlı ekibin Futbol Direktörü Çapa, "Takım olarak bu tempolara alışkınız. Zaten sezon öncesinde de böyle maç takvimleriyle karşılaşacağımızı biliyorduk. Elimizdeki mevcut oyuncu kadrosuyla en iyisini yapmak için mücadele veriyoruz" dedi. 

8 GÜNDE 3 MAÇ 

Geçen sezonda buna benzer maçlar oynadıklarını dile getiren Samsunspor Futbol Direktörü Çapa "Bu maçlarla ilgili sıkıntı da yaşamadık. Hatta en verimli zamanlarımızı sık maç oynadığımız dönemlerde geçirdik” şeklinde konuştu. Konyaspor maçıyla birlikte 8 günde 3 maç yapacaklarını dile getiren Çapa, 4 gün arayla 1 maç oynayacaklarını 2 maç üst üste kendi taraftarları önünde Konyaspor ve Başakşehir ile diğer maçı ise deplasmanda Rizespor ile oynayacaklarını hatırlattı.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.