Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Futbolseverlerin cevabını merakla beklediği o soruya yanıt geldi... Başkan Yıldırım'dan TARAFTARA KÖTÜ HABER

Samsunspor

Başkan Yıldırım, "Hayat pahalılığına rağmen insanlar sigarasından, yeme içmesinden vazgeçmiyor ama Samsunspor’a gelince indirim istiyorlar. Biz, sezon başında bize inanıp kombine alan taraftarlarımıza saygı duyuyoruz ve bilet fiyatlarında indirim yapmayı düşünmüyoruz. 

Samsunspor Haber - Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, bilet fiyatlarıyla ilgili olarak net konuştu. Sezon başından itibaren yüksek bilet fiyatlarından şikayetçi olan kırmızı beyazlı taraftarlar, bu konuda yönetimden indirim beklerken; kırmızı beyazlı ekibin Başkanı Yıldırım'dan o beklenen açıklama geldi. Başkan Yıldırım, gazeteci Davut Aktaş'a verdiği röportajda konuyla ilgili olarak şunları söyledi; 

İNDİRİM YOK 

"Hayat pahalılığına rağmen insanlar sigarasından, yeme içmesinden vazgeçmiyor ama Samsunspor’a gelince indirim istiyorlar. Biz, sezon başında bize inanıp kombine alan taraftarlarımıza saygı duyuyoruz ve bilet fiyatlarında indirim yapmayı düşünmüyoruz. Kombine alanlar kendilerini kötü hissetmemeli. Biletleri ucuza satmak, kombine alan taraftarlarımıza saygısızlık olur. Bu nedenle fiyatlarda indirim yapamayız,"

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.