Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Galatasaray Kulübü açıkladı... Samsunspor'da Taylan defteri kapandı 

Samsunspor

Taylan Antalyalı, Samsunspor ile transfer görüşmelerinde 800 bin Euro talep etmiş, ancak anlaşma sağlanamamıştı. Kırmızı-Beyazlıların transfer yasağı nedeniyle başka seçeneği bulunmayan oyuncu, Bodrumspor ile anlaşma sağladı.

Samsunspor Haber - Samsunspor'un transfer etmek için büyük uğraşlar verdiği Galatasaraylı orta saha Taylan Antalyalı'nın yeni takımı belli oldu.  Sarı kırmızılı kulüp kadroda düşünmediği Taylan Antalyalı’nın 2024-2025 sezonu için Bodrumspor FK'ye satın alma opsiyonlu olarak kiralandığını duyurdu. 

SAMSUN'UN TEKLİFİNİ KABUL ETMEDİ

Geçtiğimiz sezon Samsunspor’da kiralık olarak forma giyen Taylan, yeni sezonda Ege ekibinin formasını giyecek. Taylan Antalyalı, Samsunspor ile transfer görüşmelerinde 800 bin Euro talep etmiş, ancak anlaşma sağlanamamıştı. Kırmızı-Beyazlıların transfer yasağı nedeniyle başka seçeneği bulunmayan oyuncu, Bodrumspor ile anlaşma sağladı.

GALATASARAY'DAN AÇIKLAMA

Galatasaray’dan yapılan açıklamada,  "Profesyonel futbolcumuz Taylan Antalyalı’nın 2024-2025 sezonu için Bodrumspor Spor Faaliyetleri A.Ş.’ye satın alma opsiyonlu bedelsiz geçici transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır." ifadelerine yer verildi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.