Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

GÖZLER CELİL'DE

Samsunspor

Celil Yüksel'in yeni sezonda kadroda kalacağı ve kiralık olarak başka bir takıma gönderilmeyeceği öğrenildi. Yüksel'in, Samsunspor'un yeni sezon hedeflerine katkı sağlaması bekleniyor. 

Samsunspor Haber  - Samsunspor'da gözler Celil Yüksel'de olacak. Geçtiğimiz sezonu kiralık olarak Göztepe'de geçiren kırmızı beyazlı ekibin başarılı orta sahasının yeni sezonda Samsunspor'da kalıcı olacağı tahmin ediliyor. 26 yaşındaki futbolcu, dün yapılan antrenmanda gösterdiği azim ve performansla dikkatleri üzerine çekti. Yüksel, teknik ekibin ve takım arkadaşlarının beğenisini kazandı. 

BÜYÜK KATKI SAĞLAYACAKTIR

Celil Yüksel'in yeni sezonda kadroda kalacağı ve kiralık olarak başka bir takıma gönderilmeyeceği öğrenildi. Yüksel'in, Samsunspor'un yeni sezon hedeflerine katkı sağlaması bekleniyor. Samsunspor taraftarları, Celil Yüksel'in takıma geri dönmesinden dolayı büyük mutluluk duyarken, genç futbolcunun performansını merakla bekliyor. Yüksel, Samsunspor formasıyla sergileyeceği performansla taraftarları heyecanlandırmayı hedefliyor.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.