Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

G.Saray forma şansı az olan29 yaşında ki futbolcu ile yollarını ayırma kararı aldı ... TAYLAN YENİDEN SAMSUNSPOR'A DÖNÜYOR 

Samsunspor

Galatasaray, orta saha rotasyonunda forma bulma şansı az olan29 yaşındaki futbolcu ile yollarını ayırmak istiyor. Bu gelişmenin üzerine sarı kırmızılı yönetimle yeniden görüşmelerini sıklaştıran Samsunspor'un başarılı orta sahayı Kayseri'de başlayacak olan ikinci etap hazırlık kamp dönemine yetiştirmek istiyor. 

Samsunspor Haber - Galatasaray, orta saha rotasyonunda forma bulma şansı az olan29 yaşındaki futbolcu ile yollarını ayırmak istiyor. Bu gelişmenin üzerine sarı kırmızılı yönetimle yeniden görüşmelerini sıklaştıran Samsunspor'un başarılı orta sahayı Kayseri'de başlayacak olan ikinci etap hazırlık kamp dönemine yetiştirmek istiyor. Samsunspor’da geçen sezon 26 maçta süre bulan tecrübeli futbolcu, 2 gol attı, 1 asist yaptı. Antalyalı’nın Galatasaray ile mevcut sözleşmesi 2026 yılına kadar devam ediyor.

YASAK İŞLEMİYOR

Samsunspor’un transfer yasağı nedeniyle kadroda bulunan oyuncularını tekrar kadroda tutabilir. Geçen yıl performansıyla beğeni toplayan Taylan Antalya’nın takımda kalması, kırmızı beyazlılar için büyük önem taşıyor. Bu sebeple, Taylan’ın yeniden kiralanması için Galatasaray ile görüşmelerini yoğunlaştıran Başkan Yüksel Yıldırım'ın bu transferi bir kaç güne bitirmesi bekleniyor.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.