Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Hatayspor-Samsunspor ne zaman hangi kanalda?

Samsunspor

Trendyol Süper Lig’in 4. haftasında Hatayspor ve Samsunspor karşı karşıya geliyor. Hatayspor - Samsunspor mücadelesini hakem Cihan Aydın yönetecek. 

Samsunspor Haber - Trendyol Süper Lig’in 4. haftasında Hatayspor ve Samsunspor karşı karşıya geliyor. Hatayspor - Samsunspor mücadelesini Cihan Aydın yönetirken yardımcılıklarını ise Mehmet Salih Mazlum ve Emrah Ünal yapacak. Samsunspor, ligde oynadığı 2 karşılaşmada 1 galibiyet ve 1 mağlubiyet elde etti. Hatayspor ise oynadığı 3 maçtan galibiyet çıkaramadı. Hatayspor, Mersin Stadyumu’nda oynanacak mücadeleyi kazanarak ilk üç puanına ulaşmak istiyor. Peki Hatayspor - Samsunspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, mücadeleye ilişkin bilgiler…

ÖNEMLİ BİR 90 DAKİKA

4. haftanın kapanış mücadelesinde Hatayspor, Mersin Stadyumu’nda Karadeniz ekibi Samsunspor’u ağırlıyor. Cihan Aydın’ın düdük çalacağı mücadele Pazar günü saat 21:45’te başlayacak. Hatayspor - Samsunspor maçı beIN Sports 2 ekranlarından canlı yayınlanacak. Samsun ekibi, ligin ilk haftasında sahasında Beşiktaş'a 2-0 yenilirken Gaziantep FK'i deplasmanda 1-0 mağlup ederek 3 puan aldı. Kırmızı beyazlı ekibin sezonun 3. haftasındaki RAMS Başakşehir maçı ise rakibinin UEFA Konferans Ligi'nde oynadığı St. Patrick's Athletic karşılaşması nedeniyle ileri tarihe ertelendi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.