Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Kırmızı beyazlı ekipte, 4 oyuncu kart cezasına yakın durumda... Samsunspor'da SARI ALARM 

Samsunspor

Milli araya G.Saray'ın ardından ikinci sırada giren Samsunspor'da teknik direktör Thomas Reis, oyuncularını kolay kart görmemeleri konusunda ciddi olarak uyardı. 

Samsunspor Haber- Samsunspor'da sarı alarm. Trendyol Süper Lig'de sezona harika bir başlangıç yaparak 8 maçta inanılmaz bir performans ortaya koyarak 15 puana ulaşan kırmızı beyazlılar, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ı geride bırakmayı başardı. Milli araya G.Saray'ın ardından ikinci sırada giren Samsunspor'da teknik direktör Thomas Reis, oyuncularını kolay kart görmemeleri konusunda ciddi olarak uyardı. Youssef Ait Bennasser, Rick van Drongelen, Zeki Yavru ve Marc Bola toplamda ikişer sarı kart gördü. Bu dört ismin yanı sıra orta sahada görev yapan Celil Yüksel de iki sarı kartla ceza sınırına yaklaştı.

DİKKATLİ OLUN 

Samsunspor'da 8 maçın tamamında ilk 11'de forma giyen isimlerden savunmadaki dört oyuncudan üçünün sarı kart sayısının artması, cezalı duruma düşme ihtimallerini gündeme getiriyor. Bilindiği üzere, Süper Lig'de toplam 4 sarı kart gören oyuncular bir maç cezalı duruma düşüyor. Teknik ekip, sarı kart sınırındaki oyuncularla özel görüşmeler yaparak hem motivasyonlarını yüksek tutmak hem de kart görme riskini minimuma indirmek için çalışmalar yapıyor. Özellikle kritik maçlar öncesi bu oyuncuların sahadaki agresifliklerini kontrol etmeleri gerektiği vurgulanıyor.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.