Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Kırmızı beyazlılar, Başakşehir engelini rahat geçti ... SAMSUNSPOR 2-0 COŞTU COŞTURDU

Samsunspor

Samsunspor, Rams Başakşehir karşısında galibiyete ikinci yarıda bulduğu gollerle ulaştı. Kırmızı beyazlı ekibe 3 puanı getiren goller Marius ve Drongelen kaydetti. 

Samsunspor Haber - Trendyol Süper Lig'de Samsunspor, erteleme maçında sahasında Rams Başakşehir'i konuk ediyor. 19 Mayıs Stadı'nda ortalama 10 bin dolayında taraftarın takip ettiği müsabakaya konuk ekip etkili başladı. İlk çeyrekte topun ve hakimiyetin Başakşehir'de olduğu maçta kırmızı beyazlılar, ilk yarının son bölümlerinde Marius ve Ntcham ile rakip kalede etkili oldu ancak galibiyet golüne ulaşamadı. 

GOLLER GELDİ 

Karşılaşmanın ikinci 45 dakikasına ilk devreye oranla daha derli toplu başlayan topla daha fazla oynamaya başlayan Samsunspor, hücum organizasyonlarında başarılı olmaya başladığı bölümlerde Marius'un 65'te usta işi golüyle skor avantajını eline geçirdi. Galibiyet golünden tam 7 dakika sonra bu kez Zeki'nin ortasına mükemmel yükselen Drongelen, sert kafa golüyle skoru 2-0'a getirdi. Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve Samsunspor, bu sezon sahasında ilk galibiyetini almış oldu.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.