Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Kırmızı beyazlılar, Konyaspor maçında takımlarına destek vermek için 19 Mayıs Stadı'na akın ediyor ... HAYDİ SAMSUN MAÇA

Samsunspor

Samsunspor taraftarı, her zaman olduğu gibi bugün oynanacak Konyaspor karşılaşmasında da tribünde yerini alacak. Hafta başından itibaren bu maça yoğunlaşan kırmızı beyazlılar, 90 dakika boyunca yine hiç susmadan takımlarına destek olacak. 

Samsunspor Haber - Samsunspor taraftarı, 19 Mayıs Stadı'na akın ediyor. Trendyol Süper Lig'de bugün Konyaspor'u sahasında konuk edecek kırmızı beyazlı ekipte, tüm hesaplar galibiyet üzerine yapılarken; taraftarlarda tribünde ki yerlerini alacak. Her açıdan zor bir 90 dakika oynayacaklarını söyleyen kırmızı beyazlı futbolseverler, herkesi bugün oynanacak Konyaspor müsabakasına davet etti. Her zaman olduğu bugün Samsun 19 Mayıs Stadı tıklım tıklım olacak. 

NTCHAM'DAN DAVET VAR 

Samsunspor’un orta saha lideri Olivier Ntcham, bugün oynanacak Tümosan Konyaspor karşılaşmasında takımının en büyük kozlarından biri olacak. Tecrübeli futbolcu, maç öncesi yaptığı açıklamada, Konyaspor’un güçlü bir rakip olduğunu vurgularken, galibiyete olan inancını dile getirdi. "Zor bir mücadele olacak, ancak kazanacağımıza inanıyorum. Büyük taraftarımızın desteğine her zamankinden daha fazla ihtiyacımız var" dedi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.