Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Kırmızı beyazlılar, yeni sezonda transfer yapabilecek mi? Samsunspor'da transfer için kritik gün

Samsunspor

Samsunspor'a FIFA tarafından verilen 2 dönem transfer yasağı, İsviçre Federal Mahkemesi tarafından 1 dönem ertelenmişti. Kırmızı-beyazlıların durumu bugün belli oluyor. Geçtiğimiz günlerde Başkan Yüksel Yıldırım, Henüz bir kesin karar yok. 24 Haziran'da akla kara belli olacak" ifadelerini kullanmıştı.

Samsunspor Haber - Samsunspor Kulübü, FIFA ve CAS'tan gelecek kritik karara odaklandı. Transfer yasağının kalkması durumunda kulüp, yeniden yapılanma sürecine girecek. Başkan Yüksel Yıldırım, yasağın kaldırılması için yoğun çaba sarf ettiklerini belirtti. Kararın kulübün geleceği açısından büyük önem taşıdığını vurgulayan Yıldırım, taraftarlardan sabırlı olmalarını ve desteklerini sürdürmelerini istedi.

GERİ SAYIM BAŞLADI

Yasak kalktığında, kulüp yönetimi kadroyu güçlendirmek için yeni transferler yapmayı hedefliyor. Yapılacak güçlü transferlerle, samsunspor yeni sezona iddialı bir başlangıç yapmayı planlıyor. Camiada büyük merak ve heyecan hakim, 24 Haziran'daki karar kırmızı-beyazlıların geleceği için belirleyici olacak.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.