Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Kulüp Müdürü Soner Soykan, yeni sezonda maç bilet fiyatlarının hafta hafta değişeceğini söyledi... 4 Büyüklerle Anadolu takımlarına farklı tarife 

Samsunspor

Samsunspor  İcra Kurulu Üyesi ve Kulüp Müdürü Soner Soykan, "Bu sene maç maç bilet fiyatları değişecek. Fenerbahçe maçıyla bir Kayserispor maçının bilet fiyatları aynı olmayacak. Taraftarlarımız buna hazırlıklı olsunlar" dedi.

Samsunspor Haber - Samsunspor İcra Kurulu Üyesi ve Kulüp Müdürü Soner Soykan, gazeteci Esra Vural'a yeni sezon öncesi önemli açıklamalarda bulundu. Özellikle şu ana kadar satılan kombine bilet sayısının Samsunspor taraftarına yakışmadığını söyleyen kırmızı beyazlı ekibin İcra Kurulu Üyesi Soykan, "Bu sene maç maç bilet fiyatları değişecek. Fenerbahçe maçıyla bir Kayserispor maçının bilet fiyatları aynı olmayacak. Taraftarlarımız buna hazırlıklı olsunlar. Dört büyüklerin bilet fiyatları ayrı şehir, camia ve sempt takımlarının bilet fiyatları ayrı yani bunlar 3'e 4'e bölünecek fiyatlar. Önümüzdeki günlerde de açıklanacak. Kombine alan taraftarlarımız iyi ki kombine almışım diyecekler" diye konuştu.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.