Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Marius Mouandilmadji'ye teklif yağıyor

Samsunspor

Samsunspor'un golcüsü Marius Mouandilmadji, transfer döneminin gözde isimlerinden biri olmaya aday. İsrail ligi ekiplerinden Maccabi Haifa ve Süper Lig'in yeni ekibi Göztepe'nin, Mouandilmadji ile ciddi şekilde ilgilendiği öğrenildi.

Samsunspor Haber - Samsunspor'un golcüsü Marius Mouandilmadji, transfer döneminin gözde isimlerinden biri olmaya aday. İsrail ligi ekiplerinden Maccabi Haifa'nın, Mouandilmadji ile ciddi şekilde ilgilendiği öğrenildi. Bu sezon Süper Lig'de mücadele edecek Göztepe de başarılı futbolcuyu kadrosuna katmak isteyen kulüpler arasında yer alıyor. Kırmızı beyazlı yönetimi transfer yasağı nedeniyle şu an için hiçbir oyuncusunu satmayı düşünmüyor. 

YILDIRIM'IN KARARI NET 

Mouandilmadji'nin talipleriyle FIFA'nın transfer yasağı güncellemesini yapacağı 24 Haziran'a kadar görüşmeyi düşünmeyen Samsunspor, çıkacak karara göre yol haritası çizecek. Transfer yasağının kalkması halinde ise yeni teknik direktörün raporuna göre Mouandilmadji'nin satışı gündeme gelecek. Hücum bölgesine transfer edilecek futbolcu nedeniyle, Marius'un Göztepe'ye satışına öncelik verilmesi bekleniyor.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.