Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Marius ve Drongelen, Başakşehir galibiyetinde baş rol oynadılar... Samsunspor'un BİTİRİM İKİLİSİ İŞ BAŞINDA

Samsunspor

Rakibi karşısında özellikle ikinci devrede ki tempolu futboluyla sonuca ulaşan kırmızı beyazlı ekipte golleri atan Marius Mouandilmadji ve Drongelen geceye damgalarını vurdular. 

Samsunspor Haber - Süper Lig’e iyi bir başlangıç yapan Samsunspor, sezonun ilk iç saha galibiyetini dün akşam Rams Başakşehir karşısında elde etti. Rakibi karşısında özellikle ikinci devrede ki tempolu futboluyla sonuca ulaşan kırmızı beyazlı ekipte golleri atan Marius Mouandilmadji ve Drongelen geceye damgalarını vurdular.  90 dakika boyunca hem performansları hem de mücadeleleriyle ön plana çıkan ikili, goller sonrası sevinçlerini birbirlerine sarılarak paylaştılar. 

ZORLU PERİYOT

Kırmızı beyazlılar, Rams Başakşehir galibiyetiyle ligde puanını 9'a yükseltti. Geçen sezona oranla çok daha başarılı bir grafik yakalayan Thomas Reis'in öğrencileri, Pazar günü deplasmanda Çaykur Rizespor'a konuk olacak. Ligde şu ana kadar sergilediği futbol ve aldığı sonuçlarla ülke gündeminde ki yerini de koruyan kırmızı beyazlı ekipte teknik direktör Reis, "İlk haftalarda aldığımız puanlar bizi mutlu ediyor. Çünkü ilerleyen haftalarda stratejik ve zorluk derecesi çok yüksek maçlar bizleri bekliyor" dedi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.